Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia luată de austrieci în privinţa lui Franco Foda. Ce se întâmplă cu selecţionerul după rezultatele dezastruoase din preliminarii

Decizia luată de austrieci în privinţa lui Franco Foda. Ce se întâmplă cu selecţionerul după rezultatele dezastruoase din preliminarii
Comentarii

Franco Foda rămâne selecţionerul naţionalei de fotbal a Austriei cel puţin până la următoarele două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale 2022, în ciuda rezultatelor slabe din actuala campanie de calificare.

Învinsă sâmbătă de Israel (2-5 în deplasare) şi marţi de Scoţia (0-1 acasă), Austria este pe locul 4 în grupa sa de calificare, cu 7 puncte după şase jocuri.

Preşedintele Federaţiei austriece de fotbal, Leo Windtner, a declarat pentru agenţia APA: "Nu am încredere în reacţii pripite. Trebuie să analizăm lucrurile exact, serios şi coerent".

Foda trebuie să aibă şansa "să îndrepte lucrurile din nou", însă Windtner a precizat că nu se gândeşte mai departe de luna octombrie.

Următoarele partide ale Austriei în preliminarii vor avea loc pe 9 octombrie în Insulele Feroe şi trei zile mai târziu la Copenhaga cu Danemarca, naţională care a câştigat toate cele şase meciuri ale sale de până acum. Danemarca are un avans de 11 puncte faţă de Austria. Doar câştigătoarea grupei se califică direct la Mondialul de anul viitor din Qatar.

Austria a lăsat o impresie bună la EURO 2020, unde a fost eliminată foarte greu în optimile de finală de Italia, viitoarea câştigătoare a competiţiei (1-2 după prelungiri). Austria a disputat două meciuri de la EURO 2020 pe Arena Naţională din Bucureşti.

Afla mai multe despre: austriaalaba 

viewscnt
Articole similare