You are here:

Decizia luată de Edi Iordănescu în privinţa lui Mihai Stoica: ”A fost una dintre primele solicitări pe care le-am avut”

Decizia luată de Edi Iordănescu în privinţa lui Mihai Stoica: ”A fost una dintre primele solicitări pe care le-am avut”

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a anunţat că a închis orice conflict cu Mihai Stoica, după ce, în trecut, cei doi au avut un schimb de replici foarte dur.

Edi Iordănescu este noul antrenor al FCSB-ului şi una dintre situaţiile interesante este că acum trebuie să lucreze cu Mihai Stoica, pe care în trecut l-a atacat dur.

Antrenorul în vârstă de 43 de ani susţine însă că acele conflicte au rămas în spate şi că s-a împăcat cu Mihai Stoica cu mult înainte să înceapă negocierile cu FCSB. Ba chiar a anunţat şi o decizie pe care a luat-o în privinţa lui Mihai Stoica.

Decizia luată de Edi Iordănescu în privinţa lui Mihai Stoica: ”Lucrurile din trecut sunt clare”

Edi Iordănescu susţine că vrea să formeze o echipă foarte strânsă cu Mihai Stoica, deşi cei doi au avut în trecut mai multe dispute.

Noul antrenor al FCSB-ului spune că apreciază foarte mult calităţile lui Mihai Stoica şi una dintre deciziile pe care le-a luat a fost să-l roage să revină pe bancă, alături de el:

”În primul rând, lucrurile din trecut sunt clare şi au fost momente nu tocmai fericite între noi. Cred că la momentul respectiv au vorbit mai mult orgoliile pentru noi şi am considerat totul timpul că Meme este un profesionist. Şi ştiu că şi el a avut aceeşi părere, tot timpul, în ceea ce mă priveşte.

Poate ceea ce nu ştiţi este că, de atunci, el personal a mai avut vreo două tentative ca mă aducă la masa discuţiilor şi relaţia noastră de atunci a mai parcurs nişte etape. În ultima perioadă am greşit un pic comunicare, pentru că eram la CFR şi era normal. Înainte de asta, chiar am vorbit, am stat faţă în faţă, am băut cafele şi chiar am vorbit despre posibilitatea ca, într-o zi, să mă întorc aici.

Asta a făcut ca lucrurile acum să fie mult mai uşoare, pentru că, credeţi-mă, a avut un rol decisiv în ceea ce înseamnă chiar comunicarea dintre noi. După discuţia faţă în faţă, au mai fost şi nişte telefoane. Şi au contat.

Suntem oameni care iubim acest sport, suntem, consider eu, oameni suficient de inteligenţi să înţelegem că doar împreună lucrând putem să facem lucruri bune pentru clubul.

Una dintre primele solicitări pe care le-am avut la adresa lui a fost să vină din nou pe bancă şi să stea alături de mine. Eu cred că este nevoie pentru echipă, pentru opinia publică, pentru mine. Mi-a zis fără ezitare că, dacă eu îi solicit, chiar dacă el nu mai voia, este dispus să vină înapoi pe bancă.

Ba mai mult, din ce îmi spun oamenii din jur, mi-au spus că, începând de ieri, Meme este din nou prezent aici, trup şi suflet”, a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare