You are here:

Decizia luată de FCSB înainte de marele duel cu Maccabi Tel Aviv: „O să meargă acolo luni!”

Decizia luată de FCSB înainte de marele duel cu Maccabi Tel Aviv: „O să meargă acolo luni!”

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat clar meciul tur cu Virtus, scor 7-1, din primul tur preliminar al UEFA Champions League.

MM Stoica a anunţat ce decizie a luat FCSB înainte de meciurile cu Maccabi Tel Aviv

În turul doi din preliminariile Ligii Campionilor, FCSB o va întâlni pe Maccabi Tel Aviv, formaţia campioană din Israel. În direct la Prima Sport, MM Stoica a discutat despre următorul adversar şi a anunţat o decizie interesantă luată de stafful celor de la FCSB.

Atât Elias Charalambous, cât şi Mihai Pintilii vor merge luni în Israel pentru a o urmări la treabă pe Maccabi Tel Aviv. Adversara FCSB-ului dispută Supercupa în compania celor de la Maccabi Petah Tikva.

„A fost foarte ciudat terenul, dar bun, părea sintetic, mochetă. Nu poate fi revelant în nicio privinţă meciul ăsta. Aş vrea eu să-l ia ca reper cei de la Maccabi. N-ar mai veni la meci dacă l-ar lua ca reper. Atât pentru noi, cât şi pentru ei este cea mai importantă dublă a sezonului. O să meargă Elias şi Pintilii să vadă meciul luni la Tel Aviv (n.r. Supercupa Israelului).

E altceva când îi vezi direct de acolo faţă de cum îi vezi pe Wyscout la meciuri amicale. Noi trebuie să concretizăm avantajul pe care ni l-au dat sorţii la modul ăsta, că n-au avut meci până acum şi au schimbat şi antrenorul”, a spus MM Stoica, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbmaccabi tel aviv 

viewscnt
Articole similare