Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia luată de FRF după cazul lui Sebastian Colţescu! Burleanu a anunţat că a luat legătura cu UEFA: "Organizăm în premieră"

Decizia luată de FRF după cazul lui Sebastian Colţescu! Burleanu a anunţat că a luat legătura cu UEFA: "Organizăm în premieră"

Superliga

Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, e bucuros că arbitrul Sebastian Colţescu a fost găsit nevinovat de rasism, în urma meciului PSG - Istanbul BB, din Champions League. În schimb, federaţia organizează un eveniment care va cuprinde mai mulţi arbitri.

Răzvan Burleanu, despre cazul lui Sebastian Colţescu: "Organizăm în premieră un training"â

Sebastian Colţescu a scăpat de acuzaţia de rasism, dar a primit interzis la a mai conduce meciuri internaţionale, decizie care oricum nu-l afectează, în condiţiile în care nu a fost inclus pe lista UEFA. În schimb, Colţescu poate conduce meciuri în România.

"Mă bucur că arbitrii noştri nu au fost acuzaţi de rasism, iar România a scăpat de această acuzaţie de rasism. Pentru a preveni pe viitor situaţii similare, am solicitat deja UEFA ca săptămâna viitoare să organizăm în premieră un training pe antidiscriminare la care să participe toţi arbitrii din Liga I şi Liga a II-a", a declarat Răzvan Burleanu.  

Răzvan Burleanu, despre Supercupa României: "Meciul dintre campioana şi câştigătoarea Cupei din sezonul precedent, CFR Cluj, respectiv FCSB, se va disputa pe 15 aprilie, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti". 

Răzvan Burleanu, despre testele rapide în loc de teste PCR: "Am înaintat ieri miniştrilor Sportului şi celui al Sănătăţii propunerea ca statul român să suporte integral cheltuielile cu testarea sportivilor, staffurilor tehnice şi tuturor oficialilor implicaţi în competiţiile de amatori, copii şi juniori din tot sportul românesc. În acest moment se cere o testare RT PCR care trebuie să fie repetată la fiecare 14 zile. Această prevedere blochează toate competiţiile la nivelul întregului sport românesc". 

Tot azi, Răzvan Burleanu a anunţat că VAR va fi implementat în Liga 1, după ce toate părţile implicate s-au pus de acord. 

Afla mai multe despre: sebastian coltescurazvan burleanuuefafrf 

viewscnt
Articole similare