You are here:

Decizia luată la cald de Şucu după un nou meci fără victorie pentru Lennon. Ce a făcut finanţatorul Rapidului chiar la stadionul din Buzău

Decizia luată la cald de Şucu după un nou meci fără victorie pentru Lennon. Ce a făcut finanţatorul Rapidului chiar la stadionul din Buzău

Rapid

Comentarii

Rapid a făcut un nou pas greşit în Superliga şi a rămas fără victorie şi după etapa a cincea. Giuleştenii au remizat pe terenul nou-promovatei Gloria Buzău, scor 1-1.

Rapid a scos doar o remiză şi în deplasarea de la Gloria Buzău, scor 1-1, şi a rămas fără victorie în primele cinci etape disputate din noul sezon al Superligii. Imediat după meciul cu nou-promovata, giuleştenii au fost băgaţi în şedinţă de staff-ul echipei chiar la vestiare.

Apoi, jucătorii Rapidului au mers la autocar, unde îi aşteptau cutii pline de pizza. În acelaşi timp, conform surselor Orange Sport, finanţatorul Rapidului, Dan Şucu, a încercat să evite contactul cu reporterii şi a ieşit prin altă parte a stadionului.

Pentru a nu le răspunde jurnaliştilor la întrebări după un nou pas greşit făcut de echipa sa, Dan Şucu a ieşit rapid din stadion şi a urcat într-o maşină care-l aştepta în parcare.

Gloria Buzău - Rapid 1-1

Gloria Buzău a încheiat, sâmbătă seara, la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, într-un meci din etapa a cincea a Superligii. Au marcat Papeau, pentru giuleşteni, şi Budescu, din penalty, pentru gazde.

Rapid ocupă poziţia a 12-a în ierarhia Superligii, cu 4 puncte, iar Gloria Buzău are 5 puncte şi se află un loc mai sus, pe 11.

  • GLORIA BUZĂU: Railean – Ferraresso (Cr. Dumitru 78), Turda, Dobrosavlevici, Sălceanu – Canadjija, Akhmatov (David Tavares 61) – Tescan (Mihaiu 61), D. Benzar (Budescu 60), Işfan (I. Gheorghe 78) - Ricardo Matos. ANTRENOR: Andrei Prepeliţă
  • RAPID: Siegrist - Braun, Cr. Ignat, Al. Paşcanu, Borza – Papeau (Micovschi 73), Kait, Diogo Mendes (Oaidă 58), Petrila – Hasani (El Sawy 73), Burmaz (A. Rrahmani 58). ANTRENOR: Neil Lennon

Afla mai multe despre: rapidgloria buzau 

viewscnt
Articole similare