Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia pe care a luat-o Sergio Ramos după ce presa internaţională a susţinut că a fost prins dopat

Decizia pe care a luat-o Sergio Ramos după ce presa internaţională a susţinut că a fost prins dopat
Comentarii

Căpitanul echipei de fotbal Real Madrid, Sergio Ramos, a declarat că va lua măsuri legale împotriva mass-media care au susţinut că ar fi picat un test antidoping în 2017, el catalogând asemenea informaţii ca fiind ''minciuni'' care au ca scop afectarea imaginii sale.

"Sunt liniştit, chiar dacă astfel de informaţii mi-au făcut rău. Evident, voi lua alături de avocaţii mei măsuri legale împotriva celor care încearcă să-mi distrugă imaginea şi cariera'', a spus Ramos.

''În cincisprezece ani (de carieră), nu am refuzat niciodată un control, niciodată nu am încălcat regulile şi am trecut 250-300 de teste antidoping. Aşa că sunt liniştit chiar dacă sunt şi preocupat de faptul că unii încearcă să mă defăimeze'', a adăugat Ramos.

Declaraţia acestuia a fost făcută sâmbătă, după meciul pierdut de ''galactici'' în deplasare, în faţa celor de la Eibar (0-3), în etapa a 13-a din La Liga.



Sergio Ramos a avut o prestaţie mediocră şi a fost fluierat în mai multe rânduri după ce ancheta Football Leaks a publicat documente care arătau că a fost exonerat de UEFA după un control antidoping pozitiv în 2017.

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madriddopajproblemescandalproces 

viewscnt
Articole similare