Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia radicală luată de Gică Hagi după ce FRF a suspendat toate competiţiile fotbalistice! Ce se întâmplă cu academia de la Ovidiu

Decizia radicală luată de Gică Hagi după ce FRF a suspendat toate competiţiile fotbalistice! Ce se întâmplă cu academia de la Ovidiu

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a decis suspendarea activităţii din cadrul Academiei Gheorghe Hagi. Astfel, grupele de copii şi juniori nu se vor mai prezenta la antrenamente, după ce FRF a suspendat toate competiţiile fotbalistice.

"Academia de Fotbal Gheorghe Hagi a decis sistarea antrenamentelor tuturor grupelor de copii şi juniori.

Suspendarea activităţii la Academia nr. 1 din România vine în contextul problemelor generate de răspândirea coronavirusului şi a dificultăţilor întâmpinate în gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

Activitatea va fi suspendată pe perioadă nedeterminată", se arată pe site-ul academiahagi.ro.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că toate competiţiile fotbalistice au fost suspendate până pe 31 martie

"Aşadar, meciurile din Liga 1, Liga 2, Liga 3, Liga 1 feminin, Liga 2 feminin, Liga 3 feminin, Liga 1 Futsal, Liga 2 Futsal şi competiţiile de la nivel judeţean vor fi amânate până pe 31 martie. În funcţie de evoluţia situaţiei la nivel naţional prezenta hotărâre poate suporta modificări. Decizia vine după ce în urmă cu două zile FRF a decis să suspende toate competiţiile de copii şi juniori, iar miercuri, 11 martie, s-a amânat şi turneul final al Cupei României la futsal.

Chiar dacă meciurile s-ar disputa cu porţile închise, FRF consideră ca fiind un risc ridicat deplasarea echipelor şi a personalului de specialitate", a transmis FRF. 

 

Afla mai multe despre: academia gheorghe hagiviitorulgica hagicoronavirusfrf 

viewscnt
Articole similare