Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia radicală luată de Mircea Rednic după ce Rareş Pop s-a prăbuşit pe teren: "Eu sunt păţit cu Vrăbioru, cu Ekeng. Gata, e regulă de acum la noi"

Decizia radicală luată de Mircea Rednic după ce Rareş Pop s-a prăbuşit pe teren: "Eu sunt păţit cu Vrăbioru, cu Ekeng. Gata, e regulă de acum la noi"

UTA

Comentarii

Mircea Rednic a vorbit despre deciziile luate în urma incidentului în care a fost implicat Rareş Pop în timpul meciului câştigat de UTA, scor 1-0, cu Hermannstadt.

În minutul 71 al partidei dintre UTA şi Hermannstadt, Rareş Pop a picat pe teren şi a fost urcat direct în ambulanţa aflată în stadion. În cele din urmă, mijlocaşul de 17 ani şi-a revenit şi a revenit pe gazon la finalul partidei câştigate de arădeni cu scorul de 1-0.

Verdictul medicilor a fost că Rareş Pop a leşinat în timpul meciului din cauza oboselii excesive.

"Are 17 ani, l-am aruncat prea repede în luptă cu regula asta U21, care e bună şi nu e bună. Eu sunt păţit, cu Vrăbioru, Ekeng... Trebuie făcute investigaţii. Trebuie să avem grijă de el, trebuie protejat. El nu a fost protejat.

Dar deja le-am zis alor mei. E regulă, din momentul ăsta el face la jumătate partea fizică! Treptat, să se obişnuiască inima, organismul, nu putem să-l aruncăm aşa în luptă.

El e tânăr, aleargă, nu ştie să-şi gestioneze efortul. Ba e în stânga, ba e în dreapta" , a declarat Mircea Rednic.

De altfel, Rednic i-a atras atenţia şi lui Romario Benzar.

"Benzar al meu l-a bombardat în prima repriză, numai cu el juca! I-am şi zis: «Bă, fratele meu, numai pe Rareş îl vezi! Ia-o tu că eu sunt tânăr şi descurcă-te tu, boşorogule de Rareş». Trebuie protejat. Avem tot felul de trasee. Ce facem, aşteptăm de la Rareş să ne rezolve jocurile?" , a spus Rednic.

UTA Arad a anunţat, după ce Rareş Pop s-a prăbuşit pe teren la meciul cu Hermannstadt, că fotbalistul se simte bine.

Jucătorul Rareş Pop, de la UTA Arad, a căzut pe gazon în minutul 71 al meciului de marţi dintre UTA Arad şi FC Hermannstadt, scor 1-0, şi a fost urcat în ambulanţa care a intrat pe teren.

Rareş Pop a fost şutat la poartă în minutul 71, a rămas câteva clipe în picioare, părând că răsuflă greu, apoi s-a prăbuşit pe teren. Meciul a fost întrerupt, iar medicii au intrat pe teren.

Jucătorii de la UTA au făcut paravan pentru spectatori şi camerele video, iar pe gazon a fost adusă şi ambulanţa.

După câteva minute, Rareş Pop a fost pus pe targă şi urcat în ambulanţă pentru a fi dus la spital. Meciul s-a reluat în minutul 77.

Afla mai multe despre: rares pop 

viewscnt
Articole similare