You are here:

Decizia rivalei din Superligă l-a şocat pe Mihai Stoica: ”Sub nicio formă nu mă aşteptam” | EXCLUSIV

Decizia rivalei din Superligă l-a şocat pe Mihai Stoica: ”Sub nicio formă nu mă aşteptam” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a anunţat despărţirea de Daniel Niculae, cel care a ocupat funcţia de preşedinte a clubului de sub podul Grant în ultimii trei ani.

La 26 aprilie, Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins urmărirea penală faţă de preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae şi faţă de liderul galeriei echipei bucureştene, Georgian Liviu Ungurean, zis Bocciu. 

Niculae e suspectat că a dat bani pentru achiziţionarea materialelor pirotehnice, fiind şi de acord ca acestea să fie folosite în incinta stadionului.

Între timp, ”Bocciu” a fost eliberat condiţionat şi a fost prezent la acţiunea organizată de ultraşii români, pentru partida naţionalei contra celor din Liechtenstein.

Plecarea care l-a surprins total pe Mihai Stoica: ”Nu mă aşteptam”

Invitaţi în studioul Orange Sport, Mihai Stoica şi Basarab Panduru s-au declarat surprinşi de plecarea lui Daniel Niculae de la Rapid.

Fostul mijlocaş al ”Generaţiei de Aur” s-ar fi aşteptat ca Nico să revină în conducerea giuleşteană după ce ”Scandalul torţelor” va lua lua sfârşit, însă Dan Şucu a considerat că este momentul ca cele două părţi să se despartă.

”Mă aşteptam să ocupe altă funcţie, dar sub nicio formă să se despartă de Daniel Niculae, ţinând cont ce a însemnat Daniel Niculae pentru Rapid de-a lungul timpului”, a spus Mihai Stoica.

[Sau putea (n.r. Dan Şucu) să spună: <<O să stea de o parte atât timp cât este în proces, nu vrem deloc să ne băgăm în treaba asta. În momentul în care se rezolvă şi el este curat, se întoarce din nou la echipă>> Aşa cred că trebuia să se întâmple. Nu mă aşteptam să îl dea la o parte. La Albu mă aşteptam. Din momentul Iaşi, era normal să îl dea la o parte”, a adăugat Basarab Panduru.

 

Afla mai multe despre: fcsbrapidsuperligamihai stoica 

viewscnt
Articole similare