Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultimă oră la FCSB! Dică a luat o hotărâre riscantă. Ce se va întâmpla în derby-ul cu Dinamo

Decizie de ultimă oră la FCSB! Dică a luat o hotărâre riscantă. Ce se va întâmpla în derby-ul cu Dinamo

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică trece prin cea mai grea perioadă de când este antrenor la FCSB. Echipa are probleme mari din cauza accidentărilor, iar apărarea e plină de improvizaţii. Pentru a scăpa cu faţa curată în derby-ul cu Dinamo, roş-albaştrii vor lua o hotărâre extrem de riscantă.

Benzar - Flip - Morais - Roman. Aşa a arătat linia de apărare a FCSB-ului în partida cu Astra, ultima repetiţie înaintea confruntării cu Dinamo. Cum Morais şi Roman au luat cartonaşe galbene şi vor fi suspendaţi pentru derby, Dică va forţa o mutare în centrul defensivei.

Chiar dacă nu este recuperat complet şi ar risca o recidivă care să-l ţină şi mai mult pe bară, Bogdan Planic va fi aruncat de Dică în meciul contra ”câinilor”. Fotbalistul a început recuperarea, dar nu a făcut până acum nicio şedinţă de pregătire la intensitate maximă, intrând doar pe mâinile preparatorului fizic.

AU MAI FORŢAT ŞI N-A FOST BINE

Momcilovic şi Benzar sunt exemplele clare de la FCSB atunci când vine vorba de forţat reveniri şi ajuns din nou la accidentări. Cei doi jucători au grăbit revenirea pe gazon, dar apoi s-au ales cu noi probleme medicale.

Alături de Planic, Dică speră să-i aibă la dispoziţie cu Dinamo şi pe Bălaşa şi Alexandru Stan, fotbalişti care s-au antrenat şi ei separat în urma problemelor medicale pe care le-au avut în ultima perioadă.

Afla mai multe despre: dicafcsbplanicderbydinamo 

viewscnt
Articole similare