Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie de ultimă oră luată de patronii lui Mircea Lucescu. VIDEO | Unde au fost surprinşi şefii lui Dinamo Kiev

Decizie de ultimă oră luată de patronii lui Mircea Lucescu. VIDEO | Unde au fost surprinşi şefii lui Dinamo Kiev

Diverse

Comentarii

Igor şi Hryhoriy Surkis, patronii lui Dinamo Kiev - echipă antrenată de Mircea Lucescu - au decis să părăsească Kievul în contextul în care capitala Ucrainei se confruntă cu lupte intense.

Militari ucraineni care apără Kievul se confruntă cu lupte intense pentru apărarea capitalei, în contextul în care armata rusă pune presiune tot mai mare prin bombardamente.

Până acum, fraţii Igor şi Hryhoriy Surkis au preferat să rămână la Kiev, deşi foarte mulţi miliardari din Ucraina au părăsit ţara chiar înainte ca Vladimir Putin să decidă invazia.

Decizie de ultima oră luată de patronii lui Mircea Lucescu

Aflaţi sub ameninţarea unei invazii din partea Rusiei, foarte mulţi oligarhi ucraineni au părăsit Ucraina cu puţin timp înainte ca Vladimir Putin să dea ordinul de atac.

Zeci de avioane private au decolat de pe aeroporturile din Ucraina, având la bord apropiaţii şi rudele milionarilor şi miliardarilor ucraineni.

Printre cei care au părăsit Ucraina de teama războiului, care până la urmă a venit, a fost şi miliardarul Rinat Ahmetov, patronul lui Şahtior Doneţk.

Pe de altă parte, Igor şi Hryhoriy Surkis, cei care deţin clubul Dinamo Kiev, au preferat să rămână în capitala Ucrainei, în ciuda luptelor intense care se dau în oraş.

Totuşi, duminică seară, miliardarii Igor şi Hryhoriy Surkis au decis să plecea din Kiev. Însă n-au părăsit Ucraina.

Potrivit gazeta.ua, Igor şi Hryhoriy Surkis au plecat spre orăşelul Dubno, o localitate cu doar 35.000 de locuitori aflată în nord-vestul Ucrainei, aproape de graniţa cu Polonia. Momentan, acea zonă n-a fost atacată.

Cei doi au fost filmaţi în ceea ce pare o benzinărie.

Mircea Lucescu a ajuns încă de sâmbătă seară în România

Antrenorul lui Dinamo Kiev n-a vrut iniţial să părăsească Ucraina, în ciuda faptului că, din cauza războiului cu Rusia, campionatul a fost suspendat pentru cel puţin 30 de zile.

Mircea Lucescu a vrut astfel să-şi încurajeze jucătorii şi să le demonstreze că nu se teme de bombardamentele armatei ruse.

În cele din urmă, legendarul antrenor român a fost convins să revină în România. Mircea Lucescu a ajuns sâmbătă seară, cu maşina.

Afla mai multe despre: surkis 

viewscnt
Articole similare