Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie istorică în fotbalul mondial! Balonul de Aur nu va fi acordat în 2020

Decizie istorică în fotbalul mondial! Balonul de Aur nu va fi acordat în 2020
Comentarii

France Football a anunţat luni că prestigiosul trofeu Balonul de Aur nu va fi acordat în acest an, din cauza condiţiilor actuale din lumea fotbalului, ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Mai exact, Balonul de Aur nu va mai fi acordat în acest din cauza faptului că pandemia de coronavirus a afectat structura campionatelor interne, dar şi a celor continentale. Există cazuri, cum ar fi cel din Franţa, acolo unde sezonul s-a încheiat prematur. 

Balonul de Aur a fost dominat în ultimii ani de Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi. Portughezul are cinci trofee, în timp ce argentinianul şase, ultimul fiind câştigat chiar anul trecut. Un singur fotbalist a reuşit să întrerupă hegemonia celor doi - Luka Modric în 2018. 

Conform caselor de pariuri, cele mai mari şanse în acest an le avea Lionel Messi, urmat de Cristiano Ronaldo şi Kevin De Bruyne. Pe lista scurtă a fotbaliştilor favoriţi la Balonul de Aur în 2020 mai erau Robert Lewandowski, Kylian Mbappe, Sadio Mane, Mohamed Salah, Virgil van Dijk sau Neymar. 

Afla mai multe despre: balonul de aur 

viewscnt
Articole similare