Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie nemiloasă luată de Putin înaintea Cupei Mondiale. ”Ruşii plătesc milioane celor care ucid”

Decizie nemiloasă luată de Putin înaintea Cupei Mondiale. ”Ruşii plătesc milioane celor care ucid”
Comentarii

Mai sunt cinci luni până la startul Campionatului Mondial din Rusia. Cu puţin timp la discreţie, autorităţile ruse au pornit o campanie de a ”înfrumuseţa” oraşele care vor găzdui partide de la turneul final. Deciziile luate de ruşi nu sunt tocmai ortodoxe...

Mai exact, ruşii au luat decizia de a eutanasia câinii şi pisicile de pe străzile celor 11 oraşe-gazdă ale turneului final. Această acţiune nemiloasă a fost contestată vehement de organizaţiile pentru drepturile animalelor.

Ruşii plătesc milioane de ruble celor care ucid animalele! "Sunt 1,4 milioane de euro. Cu aceşti bani, ar putea captura, vaccina, steriliza şi ţine în viaţă câinii şi pisicile", au protestat organizaţiile pentru drepturile animalelor, care au cerut ca preşedintele Vladimir Putin să rezolve cât mai repede această problemă.

Campionatul Mondial din Rusia începe în data de 14 iunie, cu meciul de deschidere pe care ţara gazdă îl va disputa împotriva Arabiei Saudite.

Cu câteva zile înainte de problema câinilor şi pisicilor din Rusia, unul din liderii galeriei naţionalei Rusiei,  Alexander Şprighin a ameninţat homosexualii care au de gând să meargă în Rusia, pe perioada Cupei Mondiale.

"Negri, roşii, galbeni sau roz, culoarea pielii nu e o problemă. În schimb, homosexualii să fie atenţi. Trebuie să respecte cultura ţării pe care o vizitează. Poţi veni cu prietenul tău, poţi să stai cu el în aceeaşi cameră, dar să nu-i vedem sărutându-se sau ţinându-se de mână în Piaţa Roşie! Adversarii istorici ai noştri sunt ucrainenii, dar ei nu vin la Mondial. Ne vom concentra atenţia asupra polonezilor şi asupra croaţilor, duşmanii fraţilor noştri sârbi. Englezii nu vor avea probleme, am uitat deja de ei", a afirmat Şprighin, conform El Parisien.

Afla mai multe despre: cupa mondialaputinrusia 

viewscnt
Articole similare