Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

DECIZIE RADICALĂ | Doi oficiali ai delegaţiei Germaniei, sancţionaţi de Federaţie după incidente la meciul cu Suedia: "Nu mai au ce căuta în stadion!"

DECIZIE RADICALĂ | Doi oficiali ai delegaţiei Germaniei, sancţionaţi de Federaţie după incidente la meciul cu Suedia: "Nu mai au ce căuta în stadion!"

Cupa Mondială

Comentarii

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a decis să sancţioneze doi membri ai staf-ului naţionalei Germaniei, după incidente la meciul cu Suedia, scor 2-1, de la Cupa Mondială.

Uli Voigt şi Georg Behlau «nu îşi vor mai asigura funcţiile în incinta stadionului», miercuri, la meciul cu Coreea de Sud, din ultima fază a grupelor.

Uli Voigt, responsabil cu presa, şi  Georg Behlau, responsabil cu organizarea, i-au provocat pe membri ai staf-ului suedez imediat după fluierul final al meciului de sâmbătă. Cei doi au vrut să se scuze chiar în aceeaşi seară, însă suedezii nu le-au permis accesul la vestiare.

Federaţia Germană a transmis un mesaj de scuze după aceste incidente.

Germania, campioana mondială en-titre, a învins Suedia, scor 2-1, sâmbătă, la Soci, cu un gol marcat de Toni Kroos, în minutul 90+5.

Suedia a deschis scorul prin Toivonen, în minutul 32, iar pentru Germania a egalat Reus, în minutul 48. În minutul 90+5, Kroos a adus victoria campioanei mondiale cu o lovitură liberă de la marginea careului.

Afla mai multe despre: germaniasuediacampionatul mondialdeciziescandalbataieincidente 

viewscnt
Articole similare