Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizie radicală. Iasmin Latovlevici şi-a reziliat contractul cu FC Argeş, la doar câteva zile de la "conflictul" cu Marius Croitoru

Decizie radicală. Iasmin Latovlevici şi-a reziliat contractul cu FC Argeş, la doar câteva zile de la "conflictul" cu Marius Croitoru

FC Argeș

Comentarii

La doar trei zile de la meciul cu Sepsi, când a fost scos din teren de Croitoru după doar 30 de minute, Iasmin Latovlevici şi-a reziliat contractul cu FC Argeş.

"Clubul FC Argeş şi fotbalistul Iasmin Latovlevici au ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă.

Fundaşul în vârstă de 36 de ani, originar din Moldova Nouă, a îmbrăcat tricoul echipei noastre în 40 de partide şi a marcat 1 gol" , se arată într-un comunicat al clubului FC Argeş.

Iasmin Latovlevici, conflict cu Marius Croitoru

FC Argeş a pierdut meciul de sâmbătă, scor 0-5, cu Sepsi, partidă în care echipa din Sf. Gheorghe a deschis scorul dintr-un penalty comis de Iasmin Latovlevici. După doar jumătate de oră, imediat după greşeala din propriul careu, fundaşul stânga a fost schimbat de Marius Croitoru.

"Vorbim despre Latovlevici, vorbim despre altceva, nu-l văd pe Lato să nu se pregătească, nu-l văd să facă lucrurile astea. Mi s-a părut un băiat foarte serios. Îl ştiu de la Banatul Timişoara. M-am dus să văd un meci acolo. Era creţ, avea plete pe acolo, avea 18 ani, îl cunosc de mic pe el. Mi se pare un băiat serios. La el e un semn de întrebare, dar la case mici trebuie să mai faci" , a declarat Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: latovlevici 

viewscnt
Articole similare