You are here:

Deciziile lui Horaţiu Moldovan din ultima perioadă i-a amuzat pe spanioli: ”A trecut de la a fi rezervă la a fi înlocuitor”

Deciziile lui Horaţiu Moldovan din ultima perioadă i-a amuzat pe spanioli: ”A trecut de la a fi rezervă la a fi înlocuitor”

Fotbal internațional

Comentarii

Horaţiu Moldovan ar urma să fie rezervă în continuare la Sassuolo, deşi l-a refuzat pe Mircea Lucescu tocmai pentru a-şi câştiga locul de titular la gruparea din Serie B.

Horaţiu Moldovan, ironizat de spanioli, după ce a plecat de la Atletico Madrid la Sassuolo

Fillipo Inzaghi, antrenorul lui Sassuolo, îl va ţine în continuare rezervă pe portarul român, deşi acesta din urmă a preferat să rămână în Italia  să se pregătească şi să spună pas telegramei de convocare de la echipa naţională.

Decizia italianului i-a amuzat pe spanioli, care l-au ironizat pe portarul român.

  • Ultimul meci oficial al lui Horaţiu Moldovan a fost la naţionala României, 0-0 în amicalul cu Liechtenstein, disputat în iunie.

”Aterizarea lui în Serie B nu a fost aşa cum se aştepta. Nici măcar pe aproape. A trecut de la a fi rezervă la Atletico, într-o echipă de Liga Campionilor care se luptă pentru titluri… la a fi înlocuitor la Sassuolo, în Serie B, o echipă care se luptă să revină în prima ligă din Italia. Formaţia este pe locul 13 în clasament, cu o victorie, două egaluri şi o înfrângere în acest an.

Deocamdată, românul nu a avut nici un minut la noua echipă, unde a ales să poată juca din nou. La Atletico l-a cunoscut pe Jan Oblak, iar acum l-a întâlnit pe Giacomo Satalino la Sassuolo. Portarul în vârstă de 25 de ani a început ca titular în toate meciurile echipei italiene din acest sezon”, au notat cei de la Mundo Deportivo.

Pentru Horaţiu Moldovan ar fi al treilea meci ca rezervă la Sassuolo după ce a semnat cu gruparea din Serie B.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Horaţiu Moldovan, conform Transfermarkt.

Afla mai multe despre: horaţiu moldovansassuoloatletico madrid 

viewscnt
Articole similare