Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia amuzantă a zilei vine din Italia: "Este mult mai bun decât Jorginho" :)

Declaraţia amuzantă a zilei vine din Italia: "Este mult mai bun decât Jorginho" :)
Comentarii

Declaraţia zilei vine din Italia şi îi aparţine lui Giovanni Branchini, care, printre alţii, este impresarul lui Mattia De Sciglio şi Riccardo Montolivo.

Impresarul italian a declarat despre Montolivo că ar trebui să fie convocat în continuare la naţională şi să joace în locul lui Jorginho, mijlocaş ajuns în vară la Chelsea. "Dacă trebui neapărat să joci cu Jorginho la echipa naţională, atunci spun că Montolivo al meu este mult mai bun", a spus Branchini într-un interviu pentru cotidianul Corriere dello Sport. 

Montolivo, în vârstă de 33 de ani, nu a jucat deloc în acest început de campionat la AC Milan şi nu mai intră în planurile lui Gennaro Gattuso. Cel mai probabil, fostul internaţional italian va pleca de la Milan vara viitoare, după ce contractul său va expira. 

Branchini nu s-a oprit şi s-a luat chiar şi de colegul lui Montolivo de la Milan, Gigio Donnarumma. "Este Donnarumma viitorul? După ce criteriu? Donnarumma a terminat sezonul trecut slab şi l-a început şi mai prost. Sirigu a fost unul dintre cei mai buni portari sezonul trecut"

Afla mai multe despre: riccardo montolivojorginhoitaliadonnarummasirigu 

viewscnt
Articole similare