Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Declaraţia asta nu sună bine pentru Sabău”. Dan Nistor şi-a pus în dificultate antrenorul: ”Nu te aşteptai să se bată pe burtă cu jucătorii...” | EXCLUSIV

”Declaraţia asta nu sună bine pentru Sabău”. Dan Nistor şi-a pus în dificultate antrenorul: ”Nu te aşteptai să se bată pe burtă cu jucătorii...” | EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

Universitatea Cluj a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Cluj Arena, în ultimul meci din etapa a 12-a a Superligii de fotbal.

Universitatea Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, în ultimul meci al etapei a 12-a. A fost a cincea înfrângere consecutivă a echipei covăsnene, în Superliga. 

"Domnul Sabău se pune la mintea noastră. Nu-i dau cu trafaletul", a fost declaraţia lui Dan Nistor care a stârnit controverse după partida U Cluj - Sepsi.

Bogdan Cosmescu: ”Trebuie să se pună la mintea lor că am văzut nişte execuţii care pe vremea lui Sabău erau de neconceput, să te uiţi la cameră şi să îl nimeşte pe Zotta, e prăpăd. Şi atunci trebuie să te pui la mintea lor, zici lasă că ne distrăm. A fost un meci care mi-a scos peri albi, bine că intrăm în pauza competiţională că am obosit rău după anumite meciuri”.

Dan Udrea: ”Indirect ce spune Nistor este o critică la Petrea”.

Constantin Zotta: ”Eu nu o văd ca pe o critică. Pentru că atunci când jucătorii sunt multumiti, se pune la mintea lor, înseamnă că jucătorii au viaţă uşoară. Când ai un antrenor dur, exigent nu o să zici niciodată aşa ceva!”.

Basarab Panduru: ”De Dorinel Munteanu zice cineva aşa ceva? (n.r. râde)”

Dan Udrea: ”Nu cred că îi cade bine lui Sabău să audă că e un antrenor care se pune la mintea jucătorilor... Declaraţia asta nu sună bine pentru antrenor... La Sabău nu mă aşteptam ca un jucător să zică aşa ceva”.

Bogdan Cosmescu: ”Nu te aşteptai să se bată pe burtă cu jucătorii...”.

U Cluj s-a impus cu 1-0 şi a urcat pe locul 8, cu 15 puncte, iar Sepsi OSK este pe 11, cu 12 puncte.

Echipele care au evoluat:

  • U CLUJ: P. Iliev - Chipciu, Masoero, Mitrea, Vătăjelu (Oancea 28) – Cîmpanu (V. Gheorghe 67), Doukoure (I. Filip 75), Bic, R. Silaghi (Ianis Stoica 66)  - D. Popa (E. Manu 74), Nistor. ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău
  • SEPSI OSK: Niczuly - Ninaj, Bălaşa, Kecskes - Oteliţă, I. Gheorghe (Rondon 86), F. Junior (C. Matei 85), Fl. Ştefan - R. Varga (Kallaku 61), Safranko (Debeljuh 61), M. Ştefănescu. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Afla mai multe despre: u clujdan nistorioan ovidiu sabău 

viewscnt
Articole similare