Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia lui Coman îi va înfuria pe suporterii Rapidului: "Meciul acela nici nu mai conta pentru noi, acum e important să batem"

Declaraţia lui Coman îi va înfuria pe suporterii Rapidului: "Meciul acela nici nu mai conta pentru noi, acum e important să batem"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 1-0 şi s-a distanţat la 13 puncte în fruntea clasamentului, însă Rapid, ocupanta locului secund, joacă luni pe terenul Universităţii Craiova.

FCSB va juca, sâmbătă, cu Rapid, pe Arena Naţională, în ultimul meci al sezonului regulat. Întrebat dacă echipa sa are de luat o revanşă după înfrângerea suferită în ultimul meci al stagiunii trecute, 1-5, în faţa giuleştenilor, Florinel Coman a explicat că partida respectivă n-a mai avut nicio miză pentru FCSB, care venea după titlul pierdut pe terenul Farului.

"Încă trei puncte, ne doream aceste puncte, ştiam că vor veni mulţi suporteri să ne susţină, ne doream să aducem cât mai mulţi oameni la stadion. Petrolul are un portar bun, a scos şi acea lovitură liberă executată de mine, poate trebuia să bat puţin mai bine.

S-a simţit o oarecare oboseală după aceste meciuri din 3 în 3 zile. Echipa a arătat caracter, determinare, ne-am montat foarte bine la pauză şi am marcat la primul atac. Ne prinde bine această pauză din timpul meciurilor, mă bucur pentru Luis Phelipe că a marcat şi ne-a scos.

Staţi puţin, se înjumătăţesc punctele... Nu ne arătăm valoarea cu Rapid, e un meci pe care trebuie să-l câştigăm, dar mai sunt multe meciuri de jucat. E un derby frumos pe care-l aşteaptă fiecare suporter.

Nu avem nicio revanşă de luat. (n.r. despre FCSB - Rapid 1-5, 23.05.2023) La acel meci, am venit vai de capul nostru de la Ovidiu, nu mai conta acel meci, acum contează acest meci. E un avantaj că jucăm pe Arena Naţională, putem spune că aici e casa noastră" , a declarat Florinel Coman.

FCSB - Petrolul 1-0

FCSB a învins-o, duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, pe Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

Pe Arena Naţională, Dawa a trimis peste poarta ploieştenilor, în minutul 22, la un corner executat de Florinel Coman. Zima a avut intervenţia meciului în minutul 45, la lovitura liberă a lui Coman, iar la cornerul care a urmat, liderul din Superliga a trimis din nou în bară, prin Alhassan.

Roş-albaştrii au făcut trei schimbări la pauză şi imediat după reluare au înscris. Florinel Coman a trimis în faţa porţii şi balonul a intrat în plasă, lovit de Luis Phelipe şi deviat de Ţicu.

  • FCSB: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan (Lixandru 46), Şut, Oct. Popescu (Radaslavescu 46; Pandele 57) – Al. Băluţă (V. Creţu 84), Miculescu (Luis Phelipe 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous
  • PETROLUL: Zima - Meijers, Garutti, Huja, Ţicu – Hanca (Işfan 57), Seto (Diomande 77), Jair (Jyry 71) - M. Bratu (D. Radu 57), Berisha (Irobiso 71), Grozav. ANTRENOR: Florin Pîrvu

Afla mai multe despre: coman 

viewscnt
Articole similare