You are here:

Declaraţia lui Ouzounidis după Sepsi - Craiova 2-0. "Trebuie să fim sinceri, acum luptăm pentru locul 3!" Ce a spus antrenorul grec

Declaraţia lui Ouzounidis după Sepsi - Craiova 2-0. "Trebuie să fim sinceri, acum luptăm pentru locul 3!" Ce a spus antrenorul grec
Comentarii

Craiova a pierdut cu 0-2, împotriva lui Sepsi, în deplasare, într-un meci al etapei cu numărul 6 din play-off-ul Ligii 1.

Craiova a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în play-off-ul Ligii 1. Sepsi a deschis scorul în minutul 45 prin Mitrea. Echipa lui Leo Grozavu a închis tabela la ultima fază a meciului, după ce Petrila a finalizat superb. Oltenii rămân pe locul 3 în clasament, cu 37 de puncte. Sepsi ocupă locul 4, cu 4 puncte mai puţin. 

La finalul meciului, antrenorul grec a fost resemnat şi a declarat că în acest moment, oltenii luptă pentru locul 3. 

"În astfel de jocuri nu ai foarte multe oportunităţi. Am fi putut marca primii şi apoi să controlăm jocul. Dar am primit gol în ultimele minute ale primei reprize şi ne-am pierdut încrederea. Aceasta  este una dintre problemele noastre mari. Trebuie să muncim mult la acest lucru. Am văzut o mentalitate foarte slabă la jucători. 

Nu sunt mulţumit de reacţia noastră din a doua repriză. Trebuie să ne regăsim încrederea, trebuie să găsim soluţii. Şi trebuie să fim sinceri, acum luptăm pentru locul 3. Şi din acest punct de vedere este foarte important meciul de sâmbătă.

Din ceea ce am văzut în aceste două jocuri, aceasta este realitatea. Poate nu suntem încă pregătiţi să luptăm pentru titlu în acest an, dar pentru mine este bine să văd că există lucruri pe care le putem face mai bine anul viitor", a declarat la sfârşitul meciului Marinos Ouzounidis.

    

Afla mai multe despre: ouzounidis 

viewscnt
Articole similare