You are here:

Declaraţia lui Tănase care îi va înfuria pe fanii Stelei: "Aşteptăm să revenim chiar în Ghencea"

Declaraţia lui Tănase care îi va înfuria pe fanii Stelei: "Aşteptăm să revenim chiar în Ghencea"

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus cu 2-1 în meciul cu FC Argeş, graţie golurilor marcate de Octavian Popescu şi de Valentin Gheorghe. Acum, pentru roş-albaştri urmează restanţa cu Farul, care se va juca joi, de la ora 17:30.

"E un moment greu pentru noi, au fost jucători în izolare, am jucat în deplasare şi cu siguranţă vor veni momente mult mai bine şi pentru noi. Aşteptăm să ne întoarcem pe Arena Naţională sau chiar în Ghencea.

A fost o perioadă foarte grea, ne uitam unul la altul şi chiar glumeam între noi, ziceam că suntem echipa de handbal Oltchim. În acest meci, am văzut cât contează banca, nu contează cum începi meciul, contează cum îl termini. Aceasta este vorba domnului Hagi" , a spus Florin Tănase.

FCSB - FC Argeş 2-1

FCSB a învins-o, duminică seară, la Buzău, cu scorul de 2-1, pe FC Argeş, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii 1, în care a revenit de la 0-1.

Au marcat: Oct. Popescu ’68, V. Gheorghe ‘71 / Raynov ‘62

  • FCSB: Vlad – Haruţ (Creţu ’60), Vinicius, Cristea, Radunovic – Olaru, Oaidă, Tănase (Dumiter ‘90+1) – Budescu (V. Gheorghe ’60), Keşeru (Şut ’87), I. Stoica (Oct. Popescu ’60). Antrenor: Edward Iordănescu
  • FC Argeş: Greab – Tofan, Turda, J. Miguel, Muşat (Viana ’79) – Meza Colli, Raynov – Işfan , I. Şerban, Latovlevici – Fatai (Dumitraşcu ’79). Antrenor: Andrei Prepeliţă

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare