Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia lui Van Dijk după ce Van Gaal a anunţat că are cancer: ”Am fost şocat. Sperăm să facem pentru el o Cupă Mondială de neuitat!”

Declaraţia lui Van Dijk după ce Van Gaal a anunţat că are cancer: ”Am fost şocat. Sperăm să facem pentru el o Cupă Mondială de neuitat!”

Diverse

Comentarii

Căpitanul naţionalei Olandei, Virgil van Dijk, a declarat, luni, că el şi colegii săi vor încerca să facă turneul final al Cupei Mondiale unul de neuitat pentru selecţionerul Louis van Gaal, care are cancer.

Van Gaal a anunţat duminică, la un post olandez, că are cancer la prostată şi că nu le-a spus acest lucru jucătorilor.

“Am fost şocat aseară. I-am trimis un mesaj după interviu”, a reacţionat Van Dijk, potrivit bbc.com. “I-am spus că vom fi alături de el ca grup, oricând are nevoie, şi că sperăm să facem pentru el o Cupă Mondială de neuitat”, a adăugat fotbalistul.

Olanda va evolua la Cupa Mondială în grupa A, cu Ecuador, Qatar şi Senegal.

Louis van Gaal suferă de cancer la prostată

“Nu am vrut să le spun jucătorilor pentru că le-ar fi influenţat evoluţiile”, a afirmat el. “În fiecare perioadă ca antrenor al echipei naţionale a trebuit să plec noaptea la spital, fără ca jucătorii să afle până acum. Ei de gândeau că sunt sănătos. Dar nu sunt”, a adăugat Van Gaal, potrivit bbc.com.

Afla mai multe despre: olanda-van dijk-van gaal 

viewscnt
Articole similare