adplus-dvertising
You are here:

Declaraţia prin care Radaslavescu i-a cucerit pe fanii vicecampioanei României: "FCSB e Steaua. Sunt stelist de mic"

Declaraţia prin care Radaslavescu i-a cucerit pe fanii vicecampioanei României: "FCSB e Steaua. Sunt stelist de mic"

FCSB

Comentarii

Boboc şi Radaslavescu au semnat pe 5 ani cu FCSB şi au fost deja prezentanţi de vicecampioana României. Mijlocaşul de 18 ani i-a cucerit pe fanii echipei cu declaraţia sa de dragoste pentru clubul roş-albastru.

"Aveam 11 ani când a luat FCSB ultimul titlu, m-am bucurat foarte tare. (n.r. FCSB-ist de mic?) Cel mai mare. De fapt, stelist, pentru că FCSB e Steaua. Am fost la foarte multe meciuri, am făcut foarte multe eforturi ca să ajung la meciuri. Mergeam cu tata la stadion. Toată familia mea s-a bucurat mult pentru acest transfer" , a declarat Eduard Radaslavescu.

În vârstă de numai 18 ani, pe care i-a împlinit în urmă cu câteva zile (30 iulie), Radaslavescu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi şi internaţional U20 al României. Pentru Farul jucătorul a debutat în prima ligă la 17 octombrie 2021, la numai 17 ani şi 2 luni.

În vârstă de 23 de ani, Radu Boboc este şi el un produs al Academiei Gheorghe Hagi, unde a ajuns în 2013. A debutat în primul eşalon pentru clubul constănţean la 22.07.2018, într-o partidă cu Dunărea Călăraşi şi a disputat 121 de partide, a înscris 3 goluri şi a oferit 7 pase decisive. A participat la C.E U21 din 2019 şi 2021, precum şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2022.

viewscnt
Articole similare