You are here:

Declaraţia senzaţională a lui Gigi Becali înaintea sezonului viitor: ”Câştigăm Conference League la anul. Poate Dumnezeu a făcut mai bine pentru noi”

Declaraţia senzaţională a lui Gigi Becali înaintea sezonului viitor: ”Câştigăm Conference League la anul. Poate Dumnezeu a făcut mai bine pentru noi”

Fotbal intern

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre noua competiţie europeană ce va începe din sezonul viitor, Conference League, în care FCSB va intra în turul doi.

FCSB a ratat titlul în actualul sezon, dar poziţia a doua i-a asigurat locul în turul doi de calificare a noii competiţii UEFA, Conference League. A treia competiţie intercluburi ce va avea loc sezonul viitor, adversarele ”roş-albaştrilor” nu se compară cu numele ce participă în Liga Campionilor, astfel că Gigi Becali este încrezător înaintea începerii competiţiei.

Declaraţia senzaţională a lui Gigi Becali înaintea sezonului viitor

Finanţatorul FCSB-ului este de părere că formaţia sa poate face o impresie bună în competiţie, spunând că vrea să câştige turneul. Deşi marile echipe europene dispută partide de Champions League sau Europa League, nici advesarii din Conference League nu sunt de desconsiderat.

Echipe precum Tottenham, Roma, Stade Rennes şi Union Berlin vor sta în calea ”roş-albaştrilor”, iar diverse alte formaţii solide din calificările Champions League şi grupele şi calificările Europa League vor ajunge în primăvara Conference League.

”Te duci în Conference League anul ăsta şi dacă treci de grupe şi ajungi în primăvară poţi să vinzi imediat. Tot timpul îţi propui să câştigi, acolo este mai uşor. Iar coeficientul UEFA este tot la fel, poate Dumnezeu a făcut mai bine pentru noi.

Câştigăm Conference League la anul, facem coeficient, apoi mergem în Liga Campionilor. Se întăreşte şi echipa mai tare că anul ăsta nu eram pregătiţi de Liga Campionilor, eram subţirei. Mai trece un an peste ei, contează dublu valoare cum ar veni”
, a declarat Gigi Becali, pentru Realitatea Sportivă.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliconference league 

viewscnt
Articole similare