Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţia surprinzătoare făcută de Conte după finalul sezonului în Premier League: "Sunt sincer, eu aşa cred"

Declaraţia surprinzătoare făcută de Conte după finalul sezonului în Premier League: "Sunt sincer, eu aşa cred"
Comentarii

Antonio Conte a declarat că a realizat cu Tottenham, prin calificarea în Liga Campionilor, una dintre cele mai mari performanţe din cariera sa.

''Ca să fiu sincer, eu cred că acest loc patru este unul dintre cele mai mari succese din cariera mea. Uneori poţi fi mulţumit chiar dacă nu obţii trofee'', a declarat Antonio Conte pentru Sky Sport, după ultima etapă, în care Spurs a surclasat-o pe Norwich City cu 5-0.

Tottenham Hotspur ocupa un loc la mijlocul clasamentului din Premier League, în noiembrie, la sosirea antrenorului Antonio Conte, dar italianul a reuşit să conducă echipa pe locul patru, ultimul din Liga Campionilor după o cursă de recuperare impresionantă.

Cu acest succes, Tottenham a terminat Premier League cu două puncte înaintea lui Arsenal (locul 5), care a învins-o pe Everton (5-1), astfel că "tunarii" vor evolua doar în Europa League.

''Cred că am atins maximum la ce puteam visa în noiembrie, pentru că situaţia la acel moment nu era bună din numeroase motive. Cred că am făcut o treabă foarte bună şi pentru mine este o reuşită foarte frumoasă într-un campionat atât de dificil, pentru că aici se găsesc cei mai buni jucători şi cei mai buni antrenori'', a adăugat Conte, care se numără printre favoriţi la preluarea lui PSG, în cazul în care campioana Franţei se desparte de Mauricio Pochettino.

Afla mai multe despre: tottenham 

viewscnt
Articole similare