Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie direct spre inima suporterilor. Românul care a devenit legendă la clubul din Vest: ”Chiar dacă joc doar un minut, voi da totul”

Declaraţie direct spre inima suporterilor. Românul care a devenit legendă la clubul din Vest: ”Chiar dacă joc doar un minut, voi da totul”

Serie A

Comentarii

Ştefan Radu (35 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi jucători români din străinătate, chiar dacă în ultimele două sezoane s-a obişnuit mai mult cu banca de rezerve decât cu statutul de titular în echipa lui Maurizio Sarri (63 de ani).

Ştefan Radu a ajuns la Lazio în vara anului 2008, de la Dinamo, iar după aproape 15 ani încă este legitimat la clubul din capitala Italiei.

În această perioadă a devenit o adevarată legendă şi a doborât multiple recorduri, printre care jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului (426).

Ştefan Radu, declaraţie pentru suporteri: ”Chiar dacă joc doar un minut, voi da totul”

Totuşi, odată cu înaintarea în vârstă, a venit şi momentul în care şi-a pierdut, treptat, statutul de titular, iar de la venirea lui Maurizio Sarri a ajuns o rezervă de ”lux” pe banca lazialilor.

În sezonul trecut a bifat doar zece meciuri în Serie A şi două în Europa League, iar în cel actual, doar două în Europa League şi niciunul în campionat.

Dar acest aspect nu îl deranjează prea tare pe fundaşul care va împlini 36 de ani la finalul lunii (22 octombrie). Este dispus să dea totul pentru echipă şi să o ajute atât cât poate, în puţinul timp pe care îl primeşte din partea antrenorului.

”Jucăm meciuri la distanţă de 48 de ore şi cu siguranţă toţi jucătorii trebuie să fie pregătiţi. Mereu am spus că, chiar dacă joc doar un minut, voi da întotdeauna totul pentru echipă”, a declarat Radu, luna trecută, potrivit Citta Celeste.

Într-o declaraţie dată la începutul sezonului, Ştefan Radu a precizat că acesta va fi, în proporţie de 99%, ultimul său sezon în tricoul lui Lazio, club de la care se va retrage.

”Am început să mă antrenez pentru noul sezon şi ştiu că acesta va fi ultimul. E foarte greu, din cauza căldurii, dar am reuşit să depăşim această problemă. În acest moment, sunt 99% sigur că începând de la anul mă voi retrage.

Aceasta este decizia mea. Le mulţumesc preşedintelui şi directorului sportiv pentru că mi-au oferit ocazia să-mi închei cariera la Lazio.

Pentru sezonul acesta vom încerca să intrăm între primele patru echipe ale campionatului. Vreau să câştigăm un trofeu în ultimul meu sezon la echipă!”, afirma fotbalistul român, pentru sslazio.it.

Afla mai multe despre: laziostefan radu 

viewscnt
Articole similare