Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţie surprinzătoare a lui Manolas, după victoria istorică în faţa Barcelonei: ”Nu mă intereseaza că am intrat în istorie”

Declaraţie surprinzătoare a lui Manolas, după victoria istorică în faţa Barcelonei: ”Nu mă intereseaza că am intrat în istorie”

FC Barcelona

Comentarii

Formaţia italiană AS Roma s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Barcelona. Italienii au reuşit calificarea după ce în tur au fost învinşi cu 4-1.

La finalul partidei, Manolas a avut o reacţie care poate fi catalogată drept surprinzătoare. Deşi a marcat golul care i-a asigurat Romei calificarea în semifinale, fundaşul romanilor spune că nu se bucură pentru că a intrat în istorie prin această reuşită, ci se bucură pentru succesul echipei.

”Nu mă intereseaza că am intrat în istorie, mă interesează că echipa mea s-a calificat în semifinalele Champions League în dauna celei mai bune echipe din lume, Barcelona”, a spus Manolas la finalul partidei Roma - Barcelona, 3-0.

”Noi am crezut, am fost dezavantajaţi în tur când nu am primit două lovituri de la 11 metri, dar aici am arătat cine suntem, am arătat că Roma este o echipă foarte mare şi merită tot ce e mai bun.

Veneam după trei rezultate proaste, eram stresaţi, dar astăzi am crezut, toţi împreună, am dat totul, şi s-a văzut că atunci când avem fanii alături nu ne poate bate nimeni”, a mai spus Manolas.

Afla mai multe despre: uclchampions leaguemanolasbarcelona,  

viewscnt
Articole similare