Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţii dure oferite de jucătorii Craiovei. Istvan Kovacs, principala ţintă: "FCSB a primit un penalty de cascadorii râsului"

Declaraţii dure oferite de jucătorii Craiovei. Istvan Kovacs, principala ţintă: "FCSB a primit un penalty de cascadorii râsului"

FC U Craiova

Comentarii

FC U Craiova 1948 a fost egalată în prelungirile partidei de pe Arena Naţională, după un penalty transformat de Keseru, pentru FCSB. Marcatorul primului gol al oltenilor, Claudiu Bălan, i-a reproşat arbitrului Istvan Kovacs decizia de a le acorda roş-albaştrilor un penalty în minutul 90.

"Nu putem să fim bucuroşi, pentru că am condus până în ultimele minute. Au primit un penalty care a fost de cascadorii râsului. La primul gol al lor, am avut noi aruncare de la margine, dar a fost dată pentru FCSB. Iar la 20 de secunde distanţă, au marcat ei.

Noi rămânem pe poziţie de baraj, trec etapele şi nu acumulăm puncte din cauza acestor greşeli. Sunt curios dacă se dădea penalty dacă avea loc faza în celălalt careu şi avea avantaj FCSB, 2-1. Nu contest valoarea celor de la FCSB, dar am condus tot meciul şi cred că meritam cele trei puncte" , a spus Claudiu Bălan.

"Am reuşit să o conducem pe FCSB de două ori la ea acasă. Cred că ambiţia ne-a ajutat să formăm acest grup, ne-am creat automatisme în perioadă de iarnă şi s-a văzut diferenţa. Mi-am făcut treaba, ce a fost de apărat, am apărat. Să nu uităm că am avut în faţă cei mai buni atacanţi din Liga I. Să zicem că sunt puţin supărat din cauza penalty-ului, dar nu pentru că s-a acordat acel penalty. Sunt supărat, deoarece, cu 10 secunde înaintea penalty-ului, am apărat o minge senzaţională. E gustul acela amar, când eşti egalat în ultimele secunde" , a declarat Robert Popa.

 

FCSB - FC U Craiova 1948 2-2

FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu FC U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii 1.

Au marcat Bălan ’41 şi Baeten ’75 pentru craioveni, respectiv Oaidă ’66 şi Keşeru ‘90+2 (penalty) pentru FCSB.

În minutul 90+6, de la FCSB a fost eliminat Cristea, el primind al doilea cartonaş galben.

Echipa FCSB a fost condusă de pe bancă de Mihai Pintilii, Anton Petrea fiind infectat cu coronavirus.

  • FCSB: A. Vlad – V. Creţu (Keşeru ’62), Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Ad. Şut (Stoica ’46), Oaidă – Cordea (Dumiter ’80), Fl. Coman (V. Gheorghe ’46), Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea
  • FC U Craiova 1948: R. Popa – R. Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – S. Asamoah, Vl. Achim (Marquet ’77) – Baeten, Bauza (Sidibe ’69), Durmen – Cl. Bălan (Compagno ’86). Antrenor: Nicolo Napoli

FCSB ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu 52 puncte, în timp ce liderul CFR Cluj are 60 de puncte. FC U Craiova 1948 este pe 14, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare