You are here:

Declaraţii emoţionante făcute de Simona Halep: "Am dormit cu trofeul lângă mine, ca un copil cu jucăria"

Declaraţii emoţionante făcute de Simona Halep: "Am dormit cu trofeul lângă mine, ca un copil cu jucăria"

Tenis

Comentarii

Simona Halep, campioana de la Roland Garros, a acumulat 5.285 de puncte, fiind pe primul loc în clasamentul pe anul în curs, care contează pentru calificarea la Turneul Campionanelor de la Singapore. Pe locul 2 se află daneza Caroline Wozniacki, cu 3.370 de puncte.

"Nu m-am simţit diferit duminică dimineaţă. Doar puţin uşurată că totul s-a terminat şi că în final am câştigat. Nu am dormit prea mult sâmbătă noaptea. Dar am dormit cu trofeul lângă mine, ca un copil cu jucăria. A fost o noapte specială.
 
Am fost încojurată de mulţi oameni. Am avut o mică petrecere, dar după aceea m-am dus la mine în cameră pentru a mă calma şi a simţi ce am realizat. Darren mi-a zis că încă nu îmi dau seama de ce s-a întâmplat. Dar cu siguranţă o voi face în zilele următoare. Acum mă simt normal. Nu am trecut prin momente grele de care să nu ştie lumea. Am avut câteva accidentări care au fost mai grele. Am avut probleme la spate, în 2008 şi 2013. Acum mă simt destul de bine", a declarat Simona citată de GSP.
 
Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

Afla mai multe despre: tenissimona haleproland garros 

viewscnt
Articole similare