You are here:

Declaraţii superbe date de Ionel Gane: "Ne hrănim cu energia suporterilor. Trăiesc ceva unic la Dinamo"

Declaraţii superbe date de Ionel Gane: "Ne hrănim cu energia suporterilor. Trăiesc ceva unic la Dinamo"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se pregăteşte pentru meciul cu Astra, care va fi duminică, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1.

"Mie îmi place această presiune (n.r. - a suporterilor), am simţit-o permanent la toate echipele la care am jucat. Când rezultatele sunt bune, e soare şi cald, când nu mai sunt cele aşteptate, atunci se înnorează brusc şi începe furtuna.

Trebuie să ştii să echilibrezi aceste două stări pentru a merge puternic mai departe. Suporterii lui Dinamo transmit o presiune pozitivă. Permanent. Avem nevoie de energia suporterilor, ne hrănim cu ea. Ceea ce fac ei acum şi ceea ce ne trasmit e minunat. Sunt fericit că sunt în aceste zile aici, trăiesc ceva unic, ceva ce nu credeam dacă mi se povestea.

Eu şi staff-ul tehnic le mulţumim celor de la DDB pentru toată implicarea lor. Le mulţumim pentru că ne ajută să ne simţim bine şi regretăm enorm că nu pot reveni deocamdată în tribune. Cu ei în spatele nostru, meci de meci, am fi şi mai încrezători", a spus Gane, într-un interviu publicat în Buletinul Informativ al Ligii Profesioniste de Fotbal.

De altfel, antrenorul lui Dinamo a recunoscut că a trecut prin momente dificile când a preluat echipa, după plecarea lui Cosmin Contra.

"A fost foarte greu, dar nu mi-a fost nicio secundă teamă. În fond, eu mă simt privilegiat pentru că fac ceea ce îmi place cel mai mult în viaţă, adică fotbal. Când faci ceva cu mare plăcere, cu pasiune chiar, nu poate interveni teama. Am reuşit să le redăm încrederea şi motivaţia, ne-am adaptat cu toţii relativ repede la o situaţie delicată, de care nu eram vinovaţi. Am reuşit să ne concentrăm sută la sută doar la antrenamente şi meciuri şi astfel au venit şi satisfacţii pe plan sportiv, competiţional", a precizat el.

Afla mai multe despre: dinamofcsb 

viewscnt
Articole similare