Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Carlo Ancelotti înainte de El Clasico! ”Am anumite semne de întrebare!” Ce a spus antrenorul ”galacticilor”

Declaraţiile lui Carlo Ancelotti înainte de El Clasico! ”Am anumite semne de întrebare!” Ce a spus antrenorul ”galacticilor”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi Barcelona vor juca, miercuri, de la 21:00, în Arabia Saudită, într-o partidă din semifinalele Supercupei Spaniei.

Chiar înainte de marele meci împotriva rivalilor istorici, Carlo Ancelotti susţine că se aşteptă să aibă parte de o partidă dificilă, chiar dacă Barcelona are parte un sezon slab, mult sub ce a a arătat în trecut. 

Italianul consideră că echipa va avea parte de un progres sub conducerea lui Xavi. De asemenea, el are semne de întrebare în ceea ce priveşte primul 11 al lui Real Madrid. Gareth Bale este singur jucător pe care nu se va putea baza antrenorul. 

”Am anumite semne de întrebare!”

”Pregătim această confruntare cu entuziasm şi cu atitudinea potrivită. Încercăm să câştigăm Super Cupa, care este primul trofeu al sezonului. Este un meci în care se poate întâmpla orice. Trebuie să fim la capacitate maximă, pentru că suntem conştienţi că înfruntăm un adversar puternic.

Barcelona a avut probleme mai mari decât noi în acest sezon, dar clasamentul din La Liga nu contează în acest moment, ambele echipe luptă pentru trofeu. Mă aştept la un meci echilibrat, precum cel de pe Camp Nou, din prima jumătate a sezonului. Nu există o favorită, acest meci va fi ca o finală.

Am anumite semne de întrebare în privinţa echipei de start. Carvajal a revenit după accidentare şi este bine, dar trebuie să-l evaluăm. Am la dispoziţie nişte jucători mai proaspeţi, precum Rodrygo şi Asensio. Cred că ne vor ajuta foarte mult. Echipa arată bine în acest moment, am văzut multă dorinţă din partea jucătorilor înaintea unui meci important.

Aş fi îngrijorat dacă jucătorii cred că suntem favoriţi. Dar nu cred că este aşa. Ei ştiu că trebuie să dăm totul pentru a câştiga. Îmi place echipa Barcelonei, are identitate. Cred că vor deveni mai buni. Nu am urmărit multe meciuri ale Barcelonei, dar cred că echipa are calitate sub conducerea lui Xavi. Au jucători tineri de mare viitor, dar şi veterani precum Busquets, Pique sau Alba contribuie foarte mult”, a spus Carlo Ancelotti, în cadrul unei conferinţe de presă.

Ultimul succes al Barcelonei în faţa lui Real Madrid a avut loc în 2019. ”Galacticii” au câştigat ultimele 4 derby-uri în faţa catalanilor, toate în campionat. 

Afla mai multe despre: real madrid-barcelona-ancelotti 

viewscnt
Articole similare