Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Dan Petrescu după remiza contra celor de la Pyunik Erevan: ”0-0 nu este rezultatul just pentru că am avut mai multe ocazii!”

Declaraţiile lui Dan Petrescu după remiza contra celor de la Pyunik Erevan: ”0-0 nu este rezultatul just pentru că am avut mai multe ocazii!”

CFR Cluj

Comentarii

Echipa CFR Cluj a remizat, marţi, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Pyunik Erevan, în prima manşă a turului 1 preliminar din Liga Campionilor.

Echipa lui Dan Petrescu nu a reuşit să marcheze, dar nu ar trebui să aibă prea mari probleme pentru retur. La finalul partidei, Dan Petrescu a susţinut o conferinţă de presă unde a oferit mai multe declaraţii. 

Antrenorul campioanei a declarat că echipa a avut mai multe ocazii de a marca decât adversarii. Petrescu spune că rezultatul nu este corect şi că nu a fost surprins de nimic, deoarece ştia contra cui va evolua. 

”0-0 nu este rezultatul just pentru că am avut mai multe ocazii!”

”Nu m-a surprins nimeni pentru că ştiam că va fi un meci dificil, sunt campionii Armeniei, au jucători buni şi nu au fost o surpriză pentru mine. În ceea ce priveşte meciul, noi am avut mai multe ocazii, trebuia să marcăm, adversarii au avut mai puţine ocazii. 0-0 nu este rezultatul just pentru că am avut mai multe ocazii, dar este fotbal şi orice este posibil”, a declarat Dan Petrescu. 

CFR a început meciul în formula: Bălgrădean - Manea, Kolinger, Burcă, Camora - Cvek, Boateng, Deac - Mistrati, Debeljuh, Roger.

Returul este programat la 13 iulie.

Afla mai multe despre: cfr-ucl-dan petrescu 

viewscnt
Articole similare