Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Erik Lincar, după Steaua - U Cluj 0-2: ”Le-am zis că trebuie să luptăm!”

Declaraţiile lui Erik Lincar, după Steaua - U Cluj 0-2: ”Le-am zis că trebuie să luptăm!”

Superliga

Comentarii

Universitatea Cluj a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa CSA Steaua, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii 2.

Declaraţiile lui Erik Lincar, după Steaua - U Cluj 0-2: ”Le-am zis că trebuie să luptăm!”

Golurile au fost marcate de Fernandes ’36 şi Ilie ’81. În minutul 83, de la gazde a fost eliminat Bărbulescu. La final, Erik Lincar a fost mulţumit de rezultat, iar clujenii stau la mâna lor. Dacă echipa ardeleană va câştiga următoarele două meciuri, va promova direct în Liga 1. U Cluj mai are de jucat cu Hermannstadt şi Concordia Chiajna. 

”O partidă echilibrată. Am început un pic temători jocul. Steaua şi-a creat o ocazie în minutul 2, apoi am echilibrat ostilităţile. Prima repriză nu a fost prea spectaculoasă, dar mă bucur că am marcat primii şi am intrat cu avantaj la pauză. A doua repriză ne-am creat pe contraatac 3-4 ocazii pe care nu le-am fructificat. Eu zic că am jucat foarte bine, mai ales repriza a doua. Ne-am apărat. Ei cred că au avut singura ocazie mare periculoasă, pe final de joc. Noi tot timpul am jucat bine cu Steaua.

Prin această victorie ne menţinem şansa să sperăm la locul doi. Cel mai important este că avem noi două jocuri şi, ca să câştigăm direct, trebuie să le câştigăm. Nu a fost presiune azi. Jucătorii şi-au îndeplinit primul obiectiv, apoi, după victoria cu Steaua, de la Cluj, le-am zis că trebuie să luptăm, să încheiem, să nu mai aşteptăm 2-3 săptămâni pentru meciul de baraj”, a declarat Erik Lincar la finalul partidei cu Steaua.

Clasament: 1. Petrolul – 58 de puncte, 2. Universitatea Cluj – 57, 3. Hermannstadt – 56, 4. CSA Steaua – 46, 5. Concordia Chiajna – 41, 6. Unirea Slobozia – 40.

Afla mai multe despre: u cluj-linkar-steaua 

viewscnt
Articole similare