Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Gabi Torje după egalul cu UTA! ”Este durerors. Am avut meciul în mână!”

Declaraţiile lui Gabi Torje după egalul cu UTA! ”Este durerors. Am avut meciul în mână!”
Comentarii

Formaţia FC Dinamo a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii 1, primul de după revenirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică.

Au marcat: Torje ‘7, Sorescu ’53 (penalty) / Miculescu ‘63, '90+5. În minutul 45+2, de la UTA a fost eliminat Bartha. Înainte de startul jocului, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Cătălin Hîldan, care a murit în urmă cu 21 de ani. Lovitura de începere a fost dată de Cătălin Hîldan Junior, nepotul fotbalistului decedat în anul 2000.

La finalul partidei, Gabi Torje a recunoscut că nu trebuia să joace în partida cu UTA, dar accidentarea lui Gabi Matei a făcut ca el să fie titular. 

”Este durerors. Am avut meciul în mână!”

”Este durerors. Pentru că am avut meciul în mână. Nu ştiu dacă am dominat ca şi posesie, dar ca şi ocazie 100%. Aşa este fotbalul, când nu bagi mingea în poartă. Când joci cu un om în minus nu este o scuză să pierzi un meci. Nu ştiu dacă am suferit din punct de vedere fizic. A fost sacrificiu, s-a făcut un efort mare. Sunt mulţi factori negativi care au influenţat. 

Totuşi, am luat un punct cu o echipă foarte bună. Aţi văzut şi ce a zis Petrescu de UTA, că este o echipă periculoasă. Nici nu era planificat azi să joc, însă o accidentare a lui Gabi Matei a făcut să intru titular. Abia miercuri m-am antrenat după ce am stat 9 zile.

Nu m-a lovit foarte tare, m-a lovit cu cotul. Este decizia arbitrului. Nu am stat să vorbesc niciodată despre ce spun arbitrii. Ei iau decizii într-o fracţiune de secundă. Trebuie să fiu fair-play. Am vorbit cu el la final. Ce este în teren este una, în afară, alta”, a spus Gabi Torje, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: dinamo-uta-torje 

viewscnt
Articole similare