Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Gică Hagi după egalul cu Mioveni. ”Astăzi, atât am putut!”

Declaraţiile lui Gică Hagi după egalul cu Mioveni. ”Astăzi, atât am putut!”

Farul Constanța

Comentarii

CS Mioveni a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii 1.

Meciul a fost echilibrat, iar cele două echipe şi-au împărţit reprizele. Prima parte a aparţinut celor de la Mioveni, iar în repriza secundă, echipa lui Gică Hagi a ieşit în faţă şi a ratat mai multe ocazii. 

La finalul meciului, Gică Hagi a avut un discurs sincer şi a părut împăcat cu faptul că cele două echipe şi-au împărţit miercuri punctele. 

”Astăzi, atât am putut!”

”Un meci echilibrat, o deplasare grea. Am încercat să luăm cele trei puncte, am avut ocazii, dar s-a terminat egal. Întotdeauna e greu, nimic nu e uşor în viaţă, dar încercăm să aducem victorii. Astăzi, atât am putut. Am controlat repriza a doua, puteam să facem mai multe, dar asta e.

Lotul e compus din mai mulţi jucători. El, (n.r.- Adrian Petre) când a fost folosit, a jucat bine, a dat cât a putut. O dată joacă unul, o dată celălalt, e concurenţă, fiecare trebuie să-şi facă datoria”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului. 

Farul ocupă locul 6 în clasament, cu 36 de puncte, după 25 de etape jucate. 

Afla mai multe despre: farul-hagi-mioveni 

viewscnt
Articole similare