Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Koeman după ce Barcelona a pierdut şi în faţa lui Atletico Madrid! ”Încrederea lui Laporta este importantă!”

Declaraţiile lui Koeman după ce Barcelona a pierdut şi în faţa lui Atletico Madrid! ”Încrederea lui Laporta este importantă!”

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a fost învinsă, în deplasare, scor 0-2, de către Atletico Madrid, într-un meci care a contat pentru etapa a 8-a din campionatul Spaniei.

 

Golurile au fost marcate de Lemar ’23 şi Suarez ’44. Chiar dacă are o serie de rezultate slabe cu Barcelona, Ronald Koeman a declarat la sfârşitul meciului că preşedintele Barcei, Joan Laporta, a discutat cu el şi are în continuare încredere în el. 

”Încrederea lui Laporta este importantă!”

Laporta m-a sunat aseară şi am vorbit, cel puţin există ceva clar în acest sens. Trebuie să evidenţiem ceea ce a spus el astăzi, oferă linişte sufletească, deşi rezultatele sunt cele mai importante. După pauză, sunt trei meciuri acasă pe care trebuie să le câştigăm. Încrederea lui Laporta este importantă, acesta este un lucru bun din partea lui şi este în interesul tuturor.

În unele momente ale jocului am fost bine, dar am făcut câteva greşeli grave, ca la primul gol. Erau lucruri despre care vorbisem deja înainte. Poate că nu am avut şanse foarte clare, dar rezultatul ar fi putut să fie mult mai slab”, a declarat Ronald Koeman, la sfârşitul partidei. 

Lider în clasament este Real Madrid, cu 17 puncte (7 meciuri). Atletico, locul 2, are tot 17 puncte (8 meciuri), iar poziţia a treia este ocupată de Real Sociedad, cu 16 puncte (7 meciuri). FC Barcelona este pe locul 9, cu 12 puncte (7 meciuri).

Afla mai multe despre: barcelona-koeman-la liga-laporta 

viewscnt
Articole similare