Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Laszlo Balint după ce a dat de pământ cu Academica Clinceni! ”Avem program greu, trebuie să ridicăm nivelul şi fără spectatori!”

Declaraţiile lui Laszlo Balint după ce a dat de pământ cu Academica Clinceni! ”Avem program greu, trebuie să ridicăm nivelul şi fără spectatori!”

UTA

Comentarii

UTA Arad a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa Academica Clinceni, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Hora '21, 45+1 şi Miculescu '38. În minutul 38, portarul de la Academica Clinceni, Dobre, a făcut o gafă incredibilă. UTA a executat un corner de pe partea stângă, portarul a reuşit să reţină în primă fază mingea, apoi a scăpat-o din mâini inexplicabil, iar David Miculescu a îndeplinit doar o simplă formalitate şi a trimis mingea în poartă.

Antrenorul arădenilor, Laszlo Balint, a fost încrezător la finalul partidei şi a spus că nivelul trebuie ridicat chiar şi fără spectatori. În urma acestui rezultat, UTA a urcat pe loc de play-off, 6, având cu un punct mai mult decât Rapid. 

”Avem program greu, trebuie să ridicăm nivelul şi fără spectatori!”

”Am făcut ceea ce ne-am propus, să începem bine jocul. De multe ori primeam gol şi alergam după rezultat. Acum ne-am asigurat un rezultat confortabil de la pauză. I-am avertizat pe jucători la pauză să nu ţină cont de rezultat. Nu se pune problema câştigătoarei. E o victorie logică, adunăm puncte pentru a ajunge în playoff. Avem jucători cu calitate, avem această abordare care ne permite să sperăm la playoff.

Drumul e lung până ca echipa să arate cum vreau eu, dar e bine că înregistrăm progrese, chiar dacă nu spectaculoase. Adunasem doar 3 puncte din 4 meciuri fără victorie înainte de pauza competiţională, acum am reuşit 2 succese fără gol primit. Avem program greu, trebuie să ridicăm nivelul şi fără spectatori”, a declarat Laszlo Balint, după meci.

Afla mai multe despre: uta-academica-balint 

viewscnt
Articole similare