Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Lionel Messi după ce Argentina o va întâlni pe Olanda în sferturi: ”Va fi şi mai greu!”

Declaraţiile lui Lionel Messi după ce Argentina o va întâlni pe Olanda în sferturi: ”Va fi şi mai greu!”

Cupa Mondială

Comentarii

Echipa naţională a Argentinei a învins, sâmbătă, naţionala Australiei, scor 2-1, în optimile Cupei Mondiale de fotbal. În sferturi, Argentina va întâlni Ţările de Jos.

Argentina a deschis scorul prin Messi, în minutul 35, acesta înscriind cu un şut plasat. În minutul 57, Julian Alvarez a profitat de o greşeală a portarului australian şi a înscris pentru 2-0. În minutul 77, Enzo Fernandez a deviat şutul lui Craig Goodwin şi australienii au redus din diferenţă.

S-a încheiat 2-1, chiar dacă jucătorii de la Antipozi au avut o ocazie uriaşă în ultimul minut de joc, salvată in extremis de portarul Martinez.

După meci, Lionel Messi a vorbit despre Olanda, adversara sud-americanilor din optimi. Starul de la PSG susţine că de acum va fi mult mai greu pentru naţionala ţării sale. 

”Va fi şi mai greu!”

”Olanda joacă foarte bine, are jucători grozavi şi un antrenor grozav. Dacă Cupa Mondială a fost grea încă de la început, de acum încolo va fi şi mai greu.

Eram îngrijoraţi pentru că aveam doar două zile de odihnă, ştiam că acesta va fi un joc foarte fizic”, a spus Messi după meciul cu Australia. 

Afla mai multe despre: cupa mondială-messi-argentina 

viewscnt
Articole similare