Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Liviu Ciobotariu după ce a făcut istorie la FC Voluntari: ”Mâine mă văd cu domnul Bălănescu şi discutăm!”

Declaraţiile lui Liviu Ciobotariu după ce a făcut istorie la FC Voluntari: ”Mâine mă văd cu domnul Bălănescu şi discutăm!”

FC Voluntari

Comentarii

Sezonul 2021/2022 din Liga 1 s-a încheiat: FC Voluntari s-a impus cu FC Argeş în ultimul meci, scor 1-0.

După această victorie, FC Voluntari a terminat pe locul 4 în clasament, aceasta fiind cea mai mare performanţă din istoria clubului ilfovean. După meci, antrenorul Liviu Ciobotariu a declarat că maine va discuta despre viitorul lui cu actuala conducere a clubului. 

FC Voluntari a avut un sezon incredibil, iar dintr-o echipă care se zbătea le retrogradare, a ajuns un club care s-a calificat în play-off şi a jucat finala Cupei României în acest sezon. 

”Mâine mă văd cu domnul Bălănescu şi discutăm!”

”Am venit pregătiţi din toate punctele de vedere să câştigăm, chiar dacă ne era de ajuns şi un punct. A fost un sezon foarte greu, sunt bucuros că am trerminat pe 4, felicit jucătorii, sunt mândru de ei, de realizarea din acest sezon.

Anul trecut, în aceeaşi perioadă, ne pregăteam de baraj cu Dunărea Călăraş, pentru a fi sau a nu fi în Liga 1. A fost un sezon cu multă incărcătură, cu echipa în premieră în play-off, ne-am autodepăşit în multe rânduri, dar e meritul lor.

Noi am studiat adversarul, am mai jucat de două ori cu ei în ultima perioadă. E adevărat că, în momentul când înscrii repede, îţi dă moral, dar sunt bucuros pentru că jucătorii au fost foarte concentraţi, nu am avut emotii că se vor gândi la vacanţă.

Erau conştienti că era momentul potrivit să terminăm, pe locul 4 şi au fost foarte concentraţi. În mod normal, da (n.r.: bonusuri de obiectiv), pentru jucătorii care au în contract bonusuri de performanţă, locul 5, locul 4. Acelaşi lucru îl am şi eu în contract.

Mâine mă văd cu domnul Bălănescu şi discutăm. Am vorbit, le-am transmis şi jucătorilor că, în mare parte, lucrurile sunt în regulă, am anunţat şi programul pentru sezonul următor, deci nu mai este decât o formalitate.

”Rezultatele ne obligă la cel puţin ceea ce am realizat acum. Trebuie să rămânem realişti, pentru că a fost un sezon greu, iar sezonul următor, dacă nu suntem atenţi şi dacă nu gestionăm bine lotul, pentru că e foarte important, e posibil să nu accedem iarăşi în play-off.

Nu va fi uşor pentru că deja lumea ne cataloghează ca o echipă de pe locul 4 şi e complicat. Trebuie să păstrăm majoritatea jucătorilor şi să mai aducem, pentru că sezonul următor sunt convins că va fi foarte greu pentru noi”, a spus Ciobotariu.

Clasamentul final al play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 57 de puncte, 2. FCSB – 56, 3. Universitatea Craiova – 48, 4. FC Voluntari – 35, 5. Farul – 32, 6. FC Argeş – 27.

Clasamentul final al play-out-ului este următorul: 1. Sepsi – 42 de puncte, 2. FC Botoşani - 41, 3. Rapid - 39, 4. U Craiova 1948 – 34, 5. UTA Arad – 33, 6. CS Mioveni – 31, 7. Chindia – 26, 8. Dinamo – 23, 9. Academica Clinceni - -13, 10. Gaz Metan - -38.

Au retrogradat direct în eşalonul secund Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş. Locurile 7 (Chindia) şi 8 (Dinamo) vor disputa un baraj de menţinere/promovare în Liga 1 în dublă manşă (tur-retur) cu ocupantele locurilor 5 şi 3, din Liga 2, Chindia Târgovişte, respectiv U Cluj. În tur, U Cluj a învins Dinamo, scor 2-0, iar Concordia a trecut de Chindia, scor 2-1.

Afla mai multe despre: fc voluntari-liviu ciobotariu-liga 1 

viewscnt
Articole similare