Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Liviu Ciobotariu după ce a fost răpus de FCSB la ultima fază. ”Sper să nu fim ca o trecere de pietoni în play-off!”

Declaraţiile lui Liviu Ciobotariu după ce a fost răpus de FCSB la ultima fază. ”Sper să nu fim ca o trecere de pietoni în play-off!”

FC Voluntari

Comentarii

FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), pe FC Voluntari, în etapa a XXX-a a campioantului naţional Liga 1.

FC Voluntari este deja calificată în play-off, dar Liviu Ciobotariu a fost dezamăgit după ce FCSB i-a dat lovitura decisivă la ultima fază a meciului. Antrenorul ilfovenilor speră ca echipa lui să facă o figură frumoasă în play-off. 

”Sper să nu fim ca o trecere de pietoni în play-off!”

”E foarte greu de digerat o înfrângere, în special când vine la ultima secundă de joc. Îmi felicit jucătorii, pentru efort pentru cum s-au bătut. Am avut o organizare bună defensivă, ştiam că întâlnim o echipă care are o mobilitate foarte bună în teren.

Păcat că la ultima fază am fost neatenţi, trebuia să ieşim mai repede. Ne-am retras. Suntem dezamăgiţi, suntem supăraţi pentru că am făcut un joc destul de bun în ceea ce priveşte organizarea defensivă. Pe atac, am rămas datori, dar şi aşa ne-am creat două situaţii clare. 

FCSB a controlat jocul. Trebuie să recunoaştem, a controlat jocul, a pasat, ne-au presat. Am reuşit o performanţă uriaşă pentru clubul nostru. În primul rând că nu am avut acest obiectiv de a ne califica în play-off. Obiectivul nostru a fost acela de a ne salva de la retrogradare şi, iată că ne-am salvat cu 2 luni înainte de finish. Eu sunt convins că vom arăta bine în play-off. Îmi doresc foarte mult să arătăm bine, să nu fim aşa o trecere de pietoni în play-off”, a spus Liviu Ciobotariu, la finalul meciului.

Clasamentul este următorul: 1. CFR Cluj - 76 de puncte, 2. FCSB - 62, 3. CS Universitatea Craiova - 51, 4. Farul – 48, 5. FC Voluntari - 47, 6. FC Botoşani - 46, 7. FC Argeş - 45, 8. UTA – 40, 9. Rapid – 40, 10. Sepsi – 39, 11. Chindia - 35, 12. FC U Craiova – 33, 13. CS Mioveni - 29, 14. FC Dinamo - 17, 15. Academica Clinceni – 14, 16. Gaz Metan Mediaş – 10.

Echipele CFR Cluj, FCSB, CS U Craiova, Farul şi FC Voluntari sunt calificate în play-off. Ultima formaţie care va juca în lupta pentru titlu şi cupe europene va fi stabilită după meciul FC Botoşani - FC Argeş, de luni, de la ora 17:30.

Ultimul joc al sezonului regulat, Universitatea Craiova - Farul Constanţa, este tot luni, de la ora 20:30.

Afla mai multe despre: fc voluntari-liviu ciobotariu-fcsb 

viewscnt
Articole similare