Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Mutu înainte de marele derby cu FCSB: ”Avem o responsabilitate mare şi faţă de suporteri!”

Declaraţiile lui Mutu înainte de marele derby cu FCSB: ”Avem o responsabilitate mare şi faţă de suporteri!”

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu a oferit mai multe declaraţii înainte de marele derby cu FCSB.

FCSB şi Rapid se întâlnesc, duminică, de la ora 21:00, în capul de afiş al rundei cu numărul 17 din Superligă. În momentul de faţă, după 16 etape scurse din Superligă, FCSB se află pe locul şapte, cu 20 de puncte acumulate în 14 meciuri.

Seria de patru victorii consecutive s-a încheiat odată cu eşecul suferit în faţa celor de la U Cluj, care l-a determinat şi pe Nicolae Dică să plece de la formaţia roş-albastră.

În tabăra opusă, Rapid este una dintre cele mai în formă echipe din Superligă. Echipa lui Mutu se află pe locul 2 în clasament, fiind la 8 puncte de Farul, echipă care are un meci în minus.

Înainte de derby, Mutu a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul Rapidului consideră că echipa lui are o mare responsabilitate şi faţă de suporteri. 

”Avem o responsabilitate mare şi faţă de suporteri!”

”Un derby rămâne un derby, nu mai e nevoie de multe cuvinte pentru a descrie dorinţa de a-l câştiga, indiferent de perioada în care se află una dintre echipe. Nu mai e nevoie de motivaţie, ar trebui şi sper că jucătorii mei sunt motivaţi

La nivel de experienţă, jucătorii mei pot aduce un plus. La ce am văzut şi la primul meci cu FCSB, cred că şi ei sunt conectaţi. Va fi multă lume la stadion, sper să fie un spectacol frumos.

De când a reintrat Rapid în Liga 1, nu cred că a fost o diferenţă aşa mare. Dar e primul sezon, în care noi mergem bine, iar FCSB a avut o grămadă de probleme.

Dar asta nu contează la meciul direct. Aşa cum a spus şi Pintilii, nu contează, într-un derby, dacă ai antrenor pe bancă. Motivaţie este destulă. (...)

Nu vreau discursuri motivaţionale, eu cred că responsabilitatea şi abordarea acestui meci trebuie să fie la cel mai înalt nivel, dar eu cred că jucătorii sunt conştienţi. Dacă ei nu ştiu, le voi spune de rivalitatea şi în seara aceasta.

Avem o responsabilitate mare şi faţă de suporteri, şi pentru că suntem într-o perioadă bună şi trebuie să o consolidăm şi să rămânem în spatele Farului, trebuie să ne obţinem şi obiectivul, deci avem multe ingrediente ca să jucăm. E un meci special, responsabilitatea şi ambiţia sunt cuvintele cele mai importante”, a explicat Adrian Mutu. 

Afla mai multe despre: rapid-fcsb-mutu 

viewscnt
Articole similare