Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Nicolae Stanciu înainte de partida cu Liechtenstein de la Bucureşti! ”Sper să vină fanii în număr cât mai mare! E obligatoriu să câştigăm!”

Declaraţiile lui Nicolae Stanciu înainte de partida cu Liechtenstein de la Bucureşti! ”Sper să vină fanii în număr cât mai mare! E obligatoriu să câştigăm!”
Comentarii

Nicolae Stanciu a vorbit în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu Liechtenstein, din preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2022, care va avea loc duminică, de la ora 21:45.

Stanciu a făcut un meci incredibil în victoria din Islanda, scor 2-0, după ce a marcat golul care a securizat cele 3 puncte României. Mijlocaşul naţionalei a tras un semnal de alarmă înainte de partida cu Liechtenstein şi a spus că echipa trebuie să rămână concentrată. De asemenea, el speră să vină cât mai mulţi fani pe stadion.  

 ”Sper să vină fanii în număr cât mai mare! E obligatoriu să câştigăm!”

”Chiar am văzut că si nemţilor le-a fost greu să ii desfacă, să zic aşa. Trebuie să fim răbdatori, să ţinem cât mai mult mingea şi sigur se vor ivi şanse de a marca. Dacă vom fi precipitaţi şi ne vom grăbi la fiecare acţiune. Trebuie să o luăm pas cu pas. Am reuşit să îl facem pe primul în Islanda, să luăm cele 3 puncte. Acum, ne gândim doar la meciul cu Liechtenstein. E obligatoriu să câştigăm. 

Mă simt bine mereu la echipa naţională. Indiferent de postul pe care îl ocup în teren. E normal. Am jucat majoritatea carierei mele mai avansat. Dar au fost multe meciuri şi la echipa de club unde am jucat mai jos. Evoluez unde are nevoie mister de mine. 

Când ai jucători ca Nedelcu şi ca Răzvan Marin, care îţi asigură spatele. E normal să ai mai multă libertate şi e mult mai uşor pentru noi cei care jucăm interi, pentru că ştim că spatele nostru este acoperit. 

Va fi un moment, special plăcut. Este primul meci după un an jumătate. Sau chiar... nu mai ţin minte când am jucat cu fani la echipa naţională. Nu ştiu de ce avem nevoie ca să nu mai pierdem puncte în ultimele 15 minute, pentru că dacă stau să mă gândesc, în Armenia am pierdut pe final de meci. A fost şi acel accident cu Puşcaş când am rămas în 10. Cred că suntem pe drumul cel bun, iar dacă reuşim să legăm 2,3 victorii, totul va fi bine”, a spus Stanciu, în cadrul conferinţei de presă. 

Afla mai multe despre: echipa naţiona-stanciu-rădoi 

viewscnt
Articole similare