Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Răzvan Lucescu după încheierea sezonului în Grecia: ”Cred că nici n-am mai avut timp să o mângăi pe soţia mea!”

Declaraţiile lui Răzvan Lucescu după încheierea sezonului în Grecia: ”Cred că nici n-am mai avut timp să o mângăi pe soţia mea!”

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu a revenit în România, după ce a avut un sezon dificil în Grecia.

PAOK a terminat pe locul 2 în clasament, cu 64 de puncte, în urma campioanei Olympiacos Pireu, care a acumulat 83 de puncte. De asemenea, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, şi la care joacă Alexandru Mitriţă, a fost învinsă şi în finala Cupei Greciei, sâmbătă seară, scor 1-0, de echipa Panathinaikos.

Răzvan Lucescu a strâns în total 59 de meciuri pe banca lui PAOK şi a avut o medie de 1,71 de puncte pe meci. Antrenorul român a vorbit la revenirea în ţară despre sezonul care abia s-a încheiat în Grecia. 

”Cred că nici n-am mai avut timp să o mângăi pe soţia mea!”

”Greu, complicat, frumos, foarte solicitant. Foarte multe experienţe, dar cu satisfacţia unei munci dificile duse la capăt. Am regretul că nu am câştigat această finală. Ar fi fost chiar un an senzaţional, însă înfrângerile fac parte din fotbal şi constat că cei cu adevărat puternici sunt cei care pierd meciuri şi trec peste. Trebuie să ai forţa să te trezeşti a doua zi, să ridici capul şi să mergi înainte.

Nu am urmărit deloc campionatul din România. Dacă mă întrebaţi de fotbalul românesc, nu am ce să vă zic pentru că noi am jucat la trei zile. Cred că nici n-am mai avut timp să o mângăi pe soţia mea, dar să mă mai şi uit la campionatul din România... a fost o situaţie inedită, frumoasă, specială, dar ne-a stors.

Viaţa în Grecia este şi ea specială, se trece de la o stare la alta foarte uşor. E adevărat că pentru noi, cei din Salonic, şi cei care sunt cu PAOK, este un moment frustrant pentru că o finală pierdută dintr-un penalty inventat lasă nişte urme, nişte frustrări, dar mergem înainte”, a spus Răzvan Lucescu.

Afla mai multe despre: paok-răzvan lucescu-grecia 

viewscnt
Articole similare