Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Reghecampf după ce a obţinut prima victorie cu Craiova! ”Sunt mulţumit, e primul pas, nu am făcut decât ceea ce trebuia să facem!”

Declaraţiile lui Reghecampf după ce a obţinut prima victorie cu Craiova! ”Sunt mulţumit, e primul pas, nu am făcut decât ceea ce trebuia să facem!”
Comentarii

Formaţia CS Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a patra a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Gustavo '50, Cîmpanu '57 şi Markovici '90+2. Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, luni seară, că CS Universitatea Craiova a câştigat meritat meciul cu FC Voluntari, scor 3-0, din etapa a patra a Ligii I. De asemenea, antrenorul oltenilor a vorbit şi despre situaţia lui Elvir Koljic, care s-a accidentat în prima repriză şi a fost scos de pe teren. 

”Sunt mulţumit, e primul pas, nu am făcut decât ceea ce trebuia să facem!”

”Prima repriză a fost mai dificilă, dar în repriza a doua schimbările au adus un plus, mai ales pe benzi, am avut mai multă mişcare, mai mult curaj. Am câştigat meritat. Probabil că în anumite faze, dacă eram mai serioşi, puteam marca mai multe goluri. Sunt mulţumit, e primul pas, nu am făcut decât ceea ce trebuia să facem.

Vom vedea ce se întâmplă cu Elvir. El e într-o perioadă de refacere. Mai are încă puţină jenă la piciorul operat, sperăm să nu fie grav şi să intre cât mai repede. Nu e simplu după un an de pauză şi o operaţie foarte gravă să ne aşteptăm la el să intre la primul meci şi să dea 3 goluri. Ştim valoarea lui, trebuie să avem răbdare şi probabil va reveni la momentul la care a fost.

Screciu a fost mutat fundaş dreapta pentru că am avut o problemă cu Vlădoiu. A simţit o durere. Screciu e un jucător foarte bun. La vârsta lui cred că are capacitatea să ajungă la un nivel foarte mare. Dacă nu va mai avea accidentări şi va avea continuitate, e un jucător care face diferenţa.Trebuie să avem dubluri pe fiecare pe post, care să pună probleme titularilor. Altfel, nu vom face faţă în lupta la titlu cu cele două echipe.

Bălaşa nu a fost în lot. Ce să se întâmple? Jucăm acasă, aveam nevoie de mai mulţi mijlocaşi, jucători ofensivi. E jucătorul nostru, nu e nicio problemă, trebuie să se antreneze. Pe acea poziţie sunt 4 jucători foarte bine, va veni şi Papp, iar el trebuie să se antreneze mai bine. Deocamdată am câştigat un meci, n-am realizat nimic. Dacă vom continua la fel, atunci vom putea stabili ce obiective avem în continuare.

Eu nu am cerut nimic. Oamenii care conduc echipa ştiu foarte bine că atunci când vinzi trebuie să aduci ceva în loc. Nu e uşor să aduci fotbalişti care să aducă un plus de valoare ala ceea ce avem noi. Sunt scumpi, greu de găsit, trebuie să vină la Craiova, să intre în atmosfera echipei, deci sunt foarte multe criterii după care încercăm să aducem un jucător. Vrem să aducem plus valoare la ceea ce avem. O să vedeţi pe ce posturi. Lucrăm la aceste lucruri şi sigur se va rezolva", a spus Reghecampf după meci.

După 4 etape, Craiova a acumalat 6 puncte şi ocupă locul 8 în clasament. Etapa următoare, Craiova va merge la Arad pentru a juca meciul cu UTA.  

Afla mai multe despre: reghecampf-craiova-liga 1 

viewscnt
Articole similare