Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile lui Reghecampf înaintea derby-ului cu CFR! ”Eu am mare încredere în jucători!”

Declaraţiile lui Reghecampf înaintea derby-ului cu CFR! ”Eu am mare încredere în jucători!”
Comentarii

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte enorm victoria în meciul cu CFR Cluj, din acest weekend, el precizând că are mare încredere în jucătorii săi.

Antrenorul Universităţii Craiova traversează o perioadă dificilă pe banca oltenilor. Rezultatele au încetat să mai apără, iar echipă riscă să nu prindă locurile care asigură prezenţa în play-off-ul Ligii 1. 

”Eu am mare încredere în jucători!”

“Urmează meciul cu CFR, eu am mare încredere în jucători, în reacţia pe care o vor avea la meciul de sâmbătă seară. Avem foarte multe probleme, trecem printr-o perioadă mai dificilă, s-au adunat multe probleme cu jucători accidentaţi. Este păcat că nu am reuşit să avem parte de un rezultat pozitiv la ultima partidă.

Am discutat cu jucătorii, am analizat ce am greşit. La meciul de sâmbătă seară echipa va trebui să aibă agresivitate. Jucăm acasă, vom juca cu fanii lângă noi şi sunt sigur că vor încerca să împingă echipa spre victorie. Îmi doresc enorm ca după un meci de luptă, jucătorii să fie fericiţi. Este greu să lucrezi şi să vezi că ai mai mulţi jucători la doctor decât pe teren”, a spus Reghecampf.

Întrebat despre faptul că s-a vorbit că depinde de următoarele două partide, tehnicianul a răspuns: “Nu, eu am un obiectiv foarte clar, acela de a califica echipa în play-off şi de a câştiga Cupa României. Concentrarea mea maximă este în această direcţie. Cu siguranţă echipa se va califica în play-off”.

Reghecampf a subliniat că nu există posibilitatea ca jucătorii săi să “trântească” vreun meci: “Nu există asemenea lucruri, să trântească meciul. Jucătorii îşi doresc un singur lucru, să câştige fiecare partidă. Nu se pune problema de aşa ceva, mai ales la un club de nivelul nostru. Fanii trebuie să stea liniştiţi, la Universitatea Craiova nu se întâmplă aşa ceva”.

Echipa Universitatea Craiova va întâlni formaţia CFR Cluj, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 21.00, în etapa a XXIV-a a Ligii 1.

Afla mai multe despre: craiova-reghecampf-cfr 

viewscnt
Articole similare