Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile pline de curaj ale lui Carlo Ancelotti înainte de returul de foc cu PSG! ”Mâine îl vom vedea pe cel mai bun Real Madrid!”

Declaraţiile pline de curaj ale lui Carlo Ancelotti înainte de returul de foc cu PSG! ”Mâine îl vom vedea pe cel mai bun Real Madrid!”

Real Madrid

Comentarii

Meciul retur dintre Real Madrid şi PSG va fi capul de afiş al rundei. Partida este programată, miercuri, de la 22:00, iar înfruntarea va putea fi urmărită, în format video-text, pe telekomsport.ro.

În tur, francezii au reuşit să se impună cu 1-0, graţie unul gol incredibil marcat de Mbappe. Chiar dacă luni a suferit o accidentare, starul de la Paris se află în lot şi este apt pentru joc. 

În tur, ”galacticii” au făcut un meci foarte slab şi nu au reuşit să creeze mare pericol la poarta francezilor. Totuşi, antrenorul lui Real Madrid crede că echipa lui va arata mult mai bine în returul de pe Bernabeu. 

”Mâine îl vom vedea pe cel mai bun Real Madrid!”

”Echipa a avut ocazia să lucreze fizic, am lucrat la aspectul fizic, nu am jucat bine la Paris şi avem încredere că vom face un meci grozav mâine. Cel mai bun Real Madrid poate concura cu cel mai bun PSG. L-am văzut pe cel mai bun PSG în prima manşă şi mâine îl vom vedea pe cel mai bun Real Madrid. Karim este bine, a revenit ca să fie Karim cel care a fost înainte de accidentarea pe care a avut-o.

Nu am putut juca ceea ce ne-am propus, iar ceea ce am suferit cel mai mult a fost presiunea lor din faţă. Nu am reuşit din start să găsim oportunităţi bune pe atac. Defensiv am stat bine, dar am primit golul în ultimul minut. Este important să evoluăm puţin mai bine. Cred în contribuţia suporterilor care este foarte importantă, trebuie să jucăm meciul pe care îl doresc suporterii”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de Marca.

Afla mai multe despre: real madrid-ancelotti-psg 

viewscnt
Articole similare