Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile sincere ale lui Bergodi după ce şi-a răpus fosta echipă! ”Acum suntem departe de play-off!”

Declaraţiile sincere ale lui Bergodi după ce şi-a răpus fosta echipă! ”Acum suntem departe de play-off!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1.

Au marcat Luckassen ‘1 şi Achahbar ’54, ’61 pentru gazde, respectiv Koljic ‘8 pentru oaspeţi. Koljic a înscris golul din minutul 8 cu braţul, însă reuşita a fost validată de centralul Iulian Călin.

Bergodi a fost mulţumit la finalul meciului şi a declarat că golul neregulamentar marcat de Universitatea Craiova i-a demoralizat pe jucătorii lui, iat în vestiar i-a îndrumat să aibă mai multă încredere în ei. De asemenea, italianul a mărturist că se gândeste la play-off, dar a recunoscut că în acest moment echipa este departe de acest obiectiv. 

 ”Acum suntem departe de play-off!”

”Nu e uşor să câştigăm împotriva unei echipe foarte bune. Ne era teamă. Băieţii au făcut un meci extraordinar, mai ales în a doua repriză. În prima repriză, am avut nişte probleme, dar, în general, băieţii au jucat bine. Noi ne descurcăm bine cu posesia, am controlat jocul. În a doua repriză, nu am riscat nimic. A fost un accident meciul cu Botoşani.

Nu ştiam majoritatea jucătorilor de la Universitatea Craiova. Ne-am antrenat cu două zile mai puţin. Jucătorii au făcut un meci extraordinar din toate punctele de vedere. Le-am transmis jucătorilor la pauză să aibă mai mult curaj.

În prima repriză, am luat un gol care nu era valabil şi trebuia ca băieţii să aibă mai multă încredere. Mă bucur că, după meciul pierdut la Botoşani, în care nu meritam să pierdem, am reuşit să câştigăm.

Faptul că am pierdut la Botoşani ne-a încurcat. Le-am spus băieţilor să încercăm să câştigăm fiecare meci. Vom vedea dacă reuşim să ajungem în play-off, dar acum suntem departe”, a declarat Cristiano Bergodi.

Universitatea Craiova ocupă locul 5 în clasament, cu 35 de puncte, în timp ce Sepsi este pe 9, cu 29 de puncte. Lider este CFR Cluj, care are 58 de puncte.

Afla mai multe despre: sepsi-craiova-bergodi 

viewscnt
Articole similare