Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declaraţiile sincere ale lui Ionuţ Badea după eşecul cu Botoşani. ”Eu, ca personalitate, nu am în ADN, ca la fiecare meci să am reacţii exagerate!”

Declaraţiile sincere ale lui Ionuţ Badea după eşecul cu Botoşani. ”Eu, ca personalitate, nu am în ADN, ca la fiecare meci să am reacţii exagerate!”

UTA

Comentarii

FC Botoşani a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), pe UTA Arad, în primul meci al etapei a doua a play-out-ului Ligii 1. Gazdele au obţinut a doua victorie la rând în play-out.

La finalul meciului, antrenorul de la Arad, Ionuţ Badea, a vorbit despre partida pierdută. El consideră că echipa lui putea face mult mai mult în repriza secundă. El speră ca în pauza generată de meciurile echipei naţionale să fie binevenită pentru echipa sa. UTA va juca contra lui Gaz Metan, pe 2 aprilie. 

”Eu, ca personalitate, nu am în ADN, ca la fiecare meci să am reacţii exagerate!”

”Din păcate, am intrat mai greu în meci, după care am deprins şi noi. Nu e rezultatul pe care ni-l doream. După pauză am încercat mai mult, dar nu am avut situaţiile pe care le doream.

E un proces. Eu, ca personalitate, nu am în ADN, ca la fiecare meci să am reacţii exagerate. E un proces la care ne-am angrenat cu toţii. O să fie două săptămâni de pregătire. Sunt puncte pe care trebuie să le luăm”, a declarat Ionuţ Badea, la finalul jocului cu FC Botoşani.

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. FC Botoşani – 29, 2. UTA Arad – 23 de puncte, 3. FC Rapid – 23, 4. Sepsi – 23,  5. Chindia Târgovişte – 19, 6. U Craiova 1948 – 18, 7. CS Mioveni – 15, 8. FC Dinamo – 9, 9. Academica Clinceni – 7, 10. Gaz Metan Mediaş – -1.

Afla mai multe despre: uta-botoşani-ionuţ badea 

viewscnt
Articole similare