Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declinul lui Jadon Sancho. Englezul are doar două goluri marcate pentru Dortmund: "Trebuie să trecem împreună peste această perioadă"

Declinul lui Jadon Sancho. Englezul are doar două goluri marcate pentru Dortmund: "Trebuie să trecem împreună peste această perioadă"
Comentarii

Jadon Sancho (20 de ani) se află într-un declin. Englezul nu mai este în forma pe care a avut-o sezonul trecut pentru Borussia Dortmund.

Motivul pentru care Jadon Sancho se află în declin

Sancho nu mai este în forma pe care a avut-o sezonul trecut în care a marcat 20 de goluri şi a oferit 20 de assist-uri în 44 de partide, pentru Borussia Dortmund. În actualul sezon mijlocaşul englez are în 9 meciuri în toate competiţiile, 2 goluri şi 3 pase ddecisive în tricoul lui Dortmund. 

Într-un interviu acordat celor de la Kicker, Sebastian Kehl, fost jucător al Borussiei, actual director al jucătorilor, a vorbit despre "declinul" lui Sancho şi faptul că acesta at fi doar un "fenomen temporar". 

"Poate că lui Jadon îi lipseşte puţină fluenţă acum" , a declarat Sebastian Kehl pentru Kicker.

"Dar asta este doar un fenomen temporar, unul care va dispărea curând în aer. Interesul lui United nu i-a adus o distragere."

"Noi va trebui să trecem prin asta împreună. Lui Jadon nu îi pasă (de speculaţii). Noi ştim că el lucrează la asta."

Jadon Sancho este evaluat la 117 milioane de euro şi este al 7-lea cel mai scump jucător în acest moment, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: jadon sancho borussia dortmund 

viewscnt
Articole similare