Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu: ”Cea mai importantă victorie!” Ce a spus despre prima oferită de fani: ”Banii nu sunt atât de importanţi”

 Deian Sorescu: ”Cea mai importantă victorie!” Ce a spus despre prima oferită de fani: ”Banii nu sunt atât de importanţi”
Comentarii

Dinamo a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii I. Pentru dinamovişti este al treilea succes consecutiv, după 2-0 cu FC Voluntari şi 2-1 cu FC Viitorul.

A fost cel mai important meci, pentru că ştim lupta care este la evitarea retrogradării şi ne-a motivat în plus. În plus, este al treilea succes consecutiv şi ăsta este un lucru bun” a spus Deian Sorescu, la finalul partidei.

Fotbalistul alb roşilor a deshis scorul în minutul 21 pentru echipa sa: ”Mai încerc astfel de execuţii, dar nu mereu îmi ies. Mă bucur că astăzi a fost ziua mea, a fost ziua noastră, pentru că merităm întreaga echipă, la ce an am avut şi la ce promisiuni au fost. Am suferit foarte mult şi a venit timpul să ne bucurăm. Într-adevăr, cam târziu, dar cel mai important este să salvăm acest club.” a explicat Sorescu.

Jucătorii dinamovişti au avut şi la această partidă, la fel ca la meciul cu FC Viitorul, promisă din partea suporterilor acţionari o primă de victorie de 15.000 de euro. ”Nu sunt importanţi banii, pentru că suntem noi şi noi trebuie să o scoatem. Dar este o motivaţie în plus şi asta ne bucură” a mai spus Deian Sorescu.

Afla mai multe despre: deian sorescudinamo 

viewscnt
Articole similare